Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΑ NEA TOY MΠAΣΚΕΤ ΑΝΡΔΩΝ

Αποχωρήσεις και ανανεώσεις είχαμε μέχρι στιγμής στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ. Μια κατηγορία κάτω από την Α1.
Ο πρώτος που μπήκε σε συζητήσεις με την ομάδα ήταν ο προπονητής της ομάδας κ. Γ. Ζαφειρούδης ο οποίος και τελικά τα βρήκε με τη διοίκηση του ερασιτέχνη και θα συνεχίσει και του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας μας. Σειρά είχαν οι παίκτες της ομάδας μας. Μέχρι στιγμής ανανέωσαν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Νίκης Βόλου και του χρόνου οι, Μυστιλιάδης, Μαυρογιάννης, Κουτίνας, Παπούλιας. Αντίθετα αποχώρησαν και δε θα συνεχίσουν στη Νίκη Βόλου οι Θυμνιός και Φρουσκλιάς. Συνεχίζεται η προσπάθεια και οι συζητήσεις και με το υπόλοιπο περσινό ρόστερ της ομάδας από την πλευρά της διοίκησης του ερασιτέχνη για να συνεχίσουν και οι υπόλοιποι παίκτες που έχει εισηγηθεί ο προπονητής κ. Γ. Ζαφειρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου