Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η αποχώρηση των διαιτητών στο 29’ κι ενώ το σκορ ήταν 69-38 ανάγκασε σε διακοπή το φιλικό ανάμεσα στο Φοίνικα Λάρισας και τη Νίκη Βόλου!
Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει εξ αρχής τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, είναι χαρακτηριστικό πως βρέθηκαν να προηγούνται με 35-14 στο 10’ και 51-26 στο ημίχρονο. Οι παίκτες του Γρηγόρη Γιασάρη δεν κατάφεραν να τους παρακολουθήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, ο οποίος διακόπηκε στο 29’ εξαιτίας της αποχώρησης του διαιτητικού διδύμου. Είχε προηγηθεί διαφωνία του Δεσλή με τον προπονητή των Λαρισαίων, για ένα αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος της ομάδας του.
Με το Φοίνικα Λάρισας ταξίδεψαν στο Βόλο και αγωνίστηκαν οι Αθανασόπουλος, Μανώλας, Λιάκος, Γοργόλης, Γκαγκανάσιος, Αποστολάκης, Σαριμπαλίδης, Τσούμας, Λούβαρης και Τσιαμπαλής, οι οποίοι δεν άφησαν καθόλου ικανοποιημένο το Γρηγόρη Γιασάρη με την απόδοσή τους, παρά κάποια ξεσπάσματά τους στο αμυντικό κομμάτι στην έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου.

πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου