Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Δηλώσεις στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (www.nikifc.gr) έκανε ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.
Συγκεκριμένα:

«Η έναρξη του πρωταθλήματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι παίκτες μπαίνουν σε έναν ρυθμό και το πρωτάθλημα αποτελεί έξτρα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι καλό για όλους μας ότι ξεκινά το πρωτάθλημα χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Πρώτη φορά θα υπάρξει ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα με τόσες πολλές αγωνιστικές. Θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αποτελεί πρόκληση για κάθε ομάδα και για τους παίκτες της. 

Στεκόμαστε ουδέτερα απέναντι στο πρόγραμμα που μας έβγαλε η κληρωτίδα. Ολοι θα παίξουν με όλους. Δεν το αντιμετωπίζουμε με ένα διαφορετικό σκεπτικό. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαζόμαστε με την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα ματς. Ένα ντέρμπι π.χ. στην πράξη μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι πιο εύκολο για εμάς και ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι να μας δυσκολέψει περισσότερο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ετσι δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία να σκεφτούμε το πρόγραμμα.

Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, τον Ηρακλή Ψαχνών και πιστεύω να μη μας αποπροσανατολίσει το 4-1 του φιλικού παιχνιδιού που δώσαμε με τη συγκεκριμένη ομάδα το περασμένο Σάββατο. Θα παραταχθούμε με σοβαρότητα και σε αυτό το ματς, όπως και σε όλα». 

πηγή: www.nikifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου