Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Τ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ GOALPOST.GR

«Επιτέλους αρχίζουμε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί αυτή η αναμονή και η αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος άρχισε να κουράζει, κυρίως ψυχολογικά, τους παίκτες της ομάδας μου και λογικά όλων των ομάδων που ξεκίνησαν προετοιμασία Ιούλιο και Αύγουστο».

Για το παιχνίδι της κληρωτίδας που έβγαλε αντίπαλο την ομάδα των Ψαχνών, η οποία ήταν και η τελευταία αντίπαλος της Νίκης Β., από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας...
«Το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτό του Πανθεσσαλικού. Είναι λογικό οι παίκτες των δύο ομάδων να αγωνιστούν με περισσότερη δύναμη και ειδικά οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών θα θέλουν να αποδείξουν πως δεν άξιζαν το σκορ του φιλικού. Σαφώς, και είναι σημαντικό παιχνίδι για μας και η φιλοσοφία που μας έχει περάσει ο προπονητής μας, είναι πάντα να αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Οπότε, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα αυτόν τον φετινό μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ».
Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ...
«Ένα πρωτάθλημα 21 ομάδων και 42 αγωνιστικών είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Αγγλία γίναμε...
Μία ομάδα υπάρχει περίπτωση να δώσει ακόμη και 50 αγώνες, εφόσον συμμετάσχει στα play-off. Φανταστείτε, πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με 16 ομάδες, βρίσκεται ήδη στην 3η αγωνιστική και τελειώνει τον Μάιο...
Σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου για το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα Φούτμπολ Λιγκ των τελευταίων δεκαετιών θα είναι μεγάλο αφού σ' αυτό συμμετέχουν ομάδες που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις.
Βλέποντας κάποιος το πρόγραμμα των αγώνων, εύκολα διαπιστώνει, πως σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν παιχνίδια που συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι».
Ποια είναι η συνταγή που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα ώστε να επιτύχει τους στόχους της...
«Θα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλεύουμε συνεχώς. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Σε κάθε αγώνα θα πρέπει να εμφανιζόμαστε σοβαροί και ταπεινοί. Κοιτάζουμε τα παιχνίδια ένα – ένα και αυτή τη στιγμή αντίπαλός μας είναι ο Ηρακλής Ψαχνών και κανείς άλλος. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε αν πετύχαμε τους στόχους μας».

πηγή: www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου