Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ, 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΟΚΙΟΥ.



 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΤΙ: Όπως ο ίδιος και η διοίκηση του καλά κάνει και φωνάζει (και είμαστε μαζί του) και διαμαρτύρετε για της συνθήκες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, έτσι και εγώ από την πλευρά μου σαν φίλαθλος θέλω να διαμαρτυρηθώ για τις συνθήκες που βρήκα στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη. Το γήπεδο αυτό πριν λίγα χρόνια ήταν ένα στολίδι πραγματικό για όλους τους Νικιώτες που το βλέπανε και το καμάρωναν. Αυτή τη στιγμή όμως το γήπεδο έχει αφεθεί στην τύχη του. Οι κερκίδες γέμισαν ζιζάνια, δέντρα κλπ φυτά, οι γύρω χώροι των κερκίδων έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο σκουπιδαριό και γενικά οι κερκίδες είναι βρώμικες. Για να μη πώ για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που μόνο αγωνιστικός χώρος δεν είναι. Ένα χορτάρι που το πληρώσαμε ακριβά για να το φτιάξουμε και τελικά κατέληξε σε αυτή την άθλια κατάσταση. Εφυστώ την προσοχή στους ανθρώπους του ερασιτέχνη και περιμένω από το επόμενο παιχνίδι να με/μας αντιμετοπίζουν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα σε σταύλο. Γιατί πραγματικά έτσι ένοιωσα σήμερα. Απλά ντροπή για όλα αυτά που αντίκρισα. Και πάλι ελπίζω να γίνουν κάποιες αλλαγές στην επόμενη επίσκεψη μου σε αυτό το ιστορικό γήπεδο της Νίκης Βόλου που είναι το σύμβολο της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου