Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ικανοποιημένος έμεινε ο Στέλιος Μανωλάς

Σ. Μανωλάς: Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα
Ικανοποιημένος έμεινε ο Στέλιος Μανωλάς
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο προπονητής της ομάδας μας Στέλιος Μανωλάς. 
 Οι δηλώσεις του προπονητή μας:
«Προερχόμασταν από το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου που απασχόλησε όλη την πόλη. Υπήρχε ψυχολογική κούραση μέχρι το ντέρμπι και γενικά ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Αμέσως μόλις τελείωσε το ματς της περασμένης Κυριακής αφοσιωθήκαμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου, το τελευταίο για τη χρονιά που φεύγει.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η οποία για επτά παιχνίδια παραμένει αήττητη. Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν πολύ δύσκολο για μας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, καθώς θα έπρεπε να προσέχουμε πολύ και την άμυνά μας.
Δοκιμάσαμε και ρισκάραμε να παίξουμε μ' ένα διαφορετικό σύστημα το οποίο και δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση.
Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αν πετυχαίναμε το γκολ με τον Ουέλινγκτον τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.
Στο β' μέρος μπήκαμε στο παιχνίδι με τον ίδιο στόχο, όμως μια αδράνεια στην άμυνα έδωσε τη δυνατότητα στον Πανθρακικό να πετύχει γκολ. Ισοφαρίσαμε, έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι στη συνέχεια, όμως δεν ήταν εύκολο να βάλουμε δύο και τρία γκολ.
Έγιναν δύο πολύ καλά παιχνίδια και είδαν οι ποδοσφαιριστές μας πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία απέναντι σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου