Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Αφιέρωμα του OTE-TV στη Νίκη

Στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι συνεργείο του OTE TV με τον δημοσιογράφο Κώστα Γκουντούλα και έκανε ειδικό αφιέρωμα στη Νίκη Βόλου ενόψει πλέι οφ, το οποίο θα μεταδοθεί τη Δευτέρα (7/4, 22:00), στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδας".


Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησαν ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης καθώς και οι ποδοσφαιριστές Μάνος Αποστολίδης, Δημήτρης Ζουλιώτης, Χρήστος Τζιώρας και Αντόνιο Ανιέτε. Ορισμένες από τις δηλώσεις τους:

Αλέκος Βοσνιάδης: Μπαίνουμε σε ένα δύσκολο μίνι πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε αυτοπεποίθηση έχουμε δουλέψει αρκετά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό. Ολυμπιακός και Κέρκυρα έχουν ένα μικρό αβαντάζ αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Οι ομάδες που θα αντέξουν μέχρι το τέλος είναι αυτές που θα έχουν βάθος στο ρόστερ και σταθερότητα. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια που θα παιχτούν μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Μάνος Αποστολίδης: “Κάναμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες που τις γνωρίζουμε και τέσσερις που δεν τις γνωρίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να κέρδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Ο κόσμος μας διψά για διάκριση, θέλουμε να του δώσουμε χαρά και ελπίζω στο τέλος όλοι μας να ανταμειφθούμε”.

Δημήτρης Ζουλιώτης: “Έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των αγώνων πλέι οφ. Είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας καθώς στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό κόσμο που μας στηρίζει ενώ ο προπονητής μας κάνει αξιόλογη δουλειά. Δεν φοβόμαστε τίποτα παρά μόνο τον κακό μας εαυτό".

Χρήστος Τζιώρας: “Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς . Χαίρομαι όταν πετυχαίνω γκολ. Θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα για να δώσω πόντους στη Νίκη. Είμαστε δεμένη ομάδα και υπάρχει ομοιογένεια”.

Αντόνιο Ανιέτε: “Η ομάδα έχει προετοιμαστεί αρκετά καλά για τα πλέι οφ και έχουμε μεγάλη όρεξη γι' αυτά τα παιχνίδια. Είναι προφανές πως οι ομάδες που έχουν το μπόνους των 6 βαθμών έχουν προβάδισμα αλλά πιστεύω πως εμείς μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω”. Σε οτι αφορά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Β.: “Σίγουρα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίας και γνωρίζουμε πως να ανταπεξέλθουμε σε αυτά. Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο που θα ζήσω αυτά τα ματς”.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου