Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οι Νέοι Αθλητές 2-1 τον Πηλέα εκτός!

φωτογραφία αρχείουΣπουδαία επιτυχία για τους Νέους Αθλητές της Νίκης Βόλου, όπου για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ κέρδισαν εκτός έδρας τον Πηλέα με σκορ 2-1!
Οι "κυανόλευκοι" ήταν καλύτεροι, πάλεψαν ως το τέλος για τη νίκη και τα κατάφεραν, απέναντι από έναν καλό αντίπαλο που αντιστάθηκε αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα.

Το 0-1 έγραψε στο 83' ο Τσαγκαράς με απευθείας χτύπμα φάουλ από 30 μέτρα περίπου, ενώ το 0-2 έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ του Ανγκόλι, που πέρασε τρεις (!!!) αντιπάλους του...  Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο τέρμα.
Για τους γηπεδούχους που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πάρουν ούτε τον βαθμό, μείωσε στο 90' ο Καπλανάι.
Συνθέσεις:Πηλέας: Κορέτης, Καζάκης, Μιχαήλ (65' Βαγιόπουλος), Δεδούσης (43' λ.τρ. Καναράς), Παναγής, Βούρος, Κατσικαδάμος (75' Ρουμελιώτης), Ίτσιος, Καπλανάι, Αγγέλης, Μπραχιμάι.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Σταμέλος, Μπατσικώστας, Τσαμπαλής, Τσαγκαράς, Σκουφογιάννης, Ευθυμίου (85' Γεωργατζής), Δημητρίου, Εμμανουήλ, Αναγνωστόπουλος (68' Διαμαντής), Γιαννούλας (84' Καναβός), Ανγκόλι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου