Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Βγάλτε τα τηλεοπτικά "σκουπίδια" από την ζωή σας...

Ακούω από το πρωί σήμερα Δευτέρα στο ραδιόφωνο του "blue Star fm" - καλή μας εβδομάδα κι όλας - τα δικαιολογημένα, από μία πλευρά, παράπονα του κόσμου μας για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η Νίκη από την πλειοψηφία των τηλεοπτικών (... και όχι μόνο)  τοπικών ΜΜΕ.
Είναι δεδομένο πως η ομάδα μας στα τηλεοπτικά αυτά "σκουπίδια" χλευάζεται και λοιδορείται!
Όντως είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια τώρα με την "αμαρτωλή" αυτή ιστορία των τοπικών ΜΜΕ, τα οποία φυσικά και κάνουν το άσπρο - μαύρο...
Η Νίκη αυτό, η Νίκη εκείνο, η Νίκη το άλλο, όλα τα κακά συμβαίνουν σ' αυτή τη Νίκη ρε παιδιά, γνωστά αυτά.
Γιατί όμως εμείς γινόμαστε "ένα" μ' αυτά τα "σκουπίδια", γιατί τα ανεχόμαστε και δεν επαναστατούμε, γιατί τα "αβαντάρουμε" μάλλον άθελά μας, γιατί ρε παιδιά; Γιατί;



Εμπάργκο σε όλα αυτά τα "σκουπίδια", όπως και διαμαρτυρία, έντονη διαμαρτυρία...
Να πάρουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια.
Σας το έχω γράψει: Το συνθηματάκι πρέπει να το κάνουμε πράξη... Ναι, αυτή η πόλη που είναι "γαλάζια" όλη, κάποια στιγμή πρέπει να κάνουν κουμάντο - επιτέλους - οι Νικιώτες, πρέπει να κάνουμε ΚΟΥΜΑΝΤΟ εδώ και τώρα!!!
Έχουν πιάσει ό,λα τα "πόστα", παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τα θέλουν αυτοί, "μπροστά σε 6000 οπαδούς του ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον Εργοτέλη..." άκουσα σήμερα στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" και πήγα να τρελαθώ!
Ότι έμπαιναν με ένα εισιτήριο δύο και τρία άτομα ούτε που αναφέρθηκε αυτό...
"Η Νίκη δεν μπορεί να συνεχίσει αφού χρωστά 700.000 ευρώ..." είπαν χθες βράδυ στην τηλεόραση (!!!) αναγκάζοντας τον ίδιο τον Ανδρέα Πάτση να παρέμβει για να αποκαταστήσει την αλήθεια... Ήμαρτον... 
Σας το τονίζω και πάλι: Κάνουν το άσπρο - μαύρο, ζούμε και πάλι την "χούντα" της "φώκιας" σ' αυτή την πόλη!!!
Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά και οργανωμένα!
Με ομαδικές επιστολές διαμαρτυρίας, με εμπάργκο στα "κόκκινα" ΜΜΕ, επιβάλλεται να δείξουμε την δυναμική μας, μπορούμε...
Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί τι στάση και τι θέση θα πάρει (ή όχι...) η ΠΑΕ και η ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, είναι κάτι που δεν με αφορά.
Αυτό που εγώ προσωπικά θέλω είναι να ξυπνήσει ο κόσμος της Νίκης Βόλου και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μπορεί!!!
Όλοι μαζί μπορούμε, οργανωμένα, πολιτισμένα, με επιχειρήματα και νέες ιδέες. Έτσι αλλάζει μία αρρωστημένη κατάσταση...
Μεμονωμένες σπασμωδικές κινήσεις, μάλλον τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα φέρνουν από τα επιθυμητά.


 

9 σχόλια :

  1. να αποσυρθεί ο κ. Γεωργούλας από το σταθμό άμεσα. αν δεν το κάνει υποστηρίζει και σιγοντάρει αυτό το ξεφτιλίκη που γίνεται κατά της ομάδος μας. και χθες αυτό έκανε. οι άλλοι ρίχνανε λάσπη και αυτός δεν απαντούσε. παρά τον ένοιαζε για το σταθμό και τι είπανε στο σταθμό. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γνωστές "βλαχοαυστριακες" μέθοδοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθε η ώρα να πέσουν καρπαζιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ απλά: Εμφανίζεται κάποιος (συμπαθής κατά τα άλλα) άνθρωπος με χαμηλό διανοητικό επίπεδο και αδυναμία έκφρασης λόγου, να παριστάνει τον "δημοσιογράφο" και υπερασπιστή τής Νίκης... Και πέφτει συνεχώς στον λάκκο που σκάβουν οι κουτοπόνηροι βλαχοαυστριακοί που δεν μπορούν με άλλο τρόπο να κοντράρουν την ομάδα μας. Το θέμα μπορεί να λυθεί ΜΟΝΟ με απ'ευθείας συνεννόηση κάποιων παραγόντων (συνδέσμων φιλάθλων κλπ) με τον ιδιοκτήτη τού τηλεοπτικού σταθμού (που αυτοαποκαλείται συχνά και ως "Νικιώτης"...) Προφανώς βέβαια τον ικανοποιούν αυτά τα "αθλητικά" σκουπίδια που μεταδίδει ο σταθμός του κάθε Κυριακή... Εμείς ως πότε θα τα ανεχόμαστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο με τραμπυκισμους θα την παρουνε χαμπαρι......ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti ftaiei kai o gewrgoulas...opois kai na paei na kanei ekpompi einai toso lamogia oi alloi duo pou dn prokeite na vgaleis akri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΑΝΕ. Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ Τ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ..ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ..ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ..!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ..

    refugee

    ΑπάντησηΔιαγραφή