Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πάρτυ και κοπή πίτας για τους Γαλάζιους Αγγέλους

Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που μια παρέα οπαδών της Νίκης Βόλου ξανάφερε στο προσκήνιο τον σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels (Γαλάζιοι Άγγελοι) που είχε ιδρυθεί το 1994. Από τότε αυτή η παρέα όλο και μεγαλώνει και γιγαντώνετε! Μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και τη δυναμική της Νίκης Βόλου και ανεβάζοντας επίπεδο το οπαδικό της κίνημα. Πιστοί όλα αυτά τα χρόνια στης ιδέες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε και να την ακολουθάμε παντού. Κάθε Κυριακή γράφουμε χιλιόμετρα για τη Νίκη για ένα και μόνο λόγο:
γιατί ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η ομάδα της καρδιάς μας. Κλείνοντας αυτά τα 7 χρόνια ενεργής συμμετοχής στα κοινά της Νίκης Βόλου, θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στηρίξανε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε σαν σύνδεσμος και σαν οπαδικό κίνημα της Νίκης Βόλου.
Την Παρασκευή 18/1/13 λοιπόν και ώρα 20:00, στα γραφεία του συνδέσμου θα γίνει ένα πάρτυ και μαζί θα κόψουμε και την πίτα του συνδέσμου. Όλοι οι Νικιώτες είναι καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή. Κάθε αγώνας της Νικάρας μας θα είναι γιορτή φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου