Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πρώτο φαβορί τη Νίκη έχρισε ο Παύλος Μητρόπουλος!!!

Μητρόπουλος: «Φιλί ζωής η ισοπαλία»
Τη Νίκη στην super league έστειλε με δηλώσεις του ο Παύλος Μητρόπουλος...
Το... πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Super League έχρισε την ομάδα της Νίκης Βόλου ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παύλος Μητρόπουλος, στην εκπομπή "Πάμε Γήπεδο" του ΟΤΕ TV!
Ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής "Πάμε Γήπεδο" και σχολίασε τα τεκταινόμενα στην Football League, αφού η αρχή της σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού, από τον οποίο πήγε "δανεικός" στην ΑΕΚ (με οψιόν αγοράς...).



Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε για την διαφορά ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, αναφέρθηκε στις κακές σχέσεις του με τον Νίκο Καραγεωργίου, στην προσπάθεια της ΑΕΚ να σωθεί, ενώ έκανε και μία "μίνι" αναφορά στην ώες τώρα καριέρα του, ενώ τόνισε πως πρέπει να δοθεί χρόνος και εμπιστοσύνη στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Όταν ρωτήθηκε όμως για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο στην Super League ήταν κάθετος: "Η Νίκη Βόλου είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, αφού παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και καθαρίζει με χαρακτηριστική άνεση όλα τα παιχνίδια της!".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου