Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Τα κοράκια, οι δήθεν Νικάρες και οι λασπολόγοι


Καλησπέρα σε όλους τους Νικιώτες! Να ευχηθούμε πρώτα χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και πολλά λεφτά στις τσέπες μας. 
Είπαμε μετά από αρκετό καιρό να επιστρέψουμε δυναμικά στο blog.
Έχουμε πολλά να πούμε και να γράψουμε τα οποία συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και όχι μόνο. 
Καταρχήν να γράψουμε ένα τεράστιο μπράβο και ένα ευχαριστώ, για όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα ο μεγαλομέτοχος κ. Α. Πάτσης στην ομάδα και για όσα θα προσφέρει στη συνέχεια... Παρά τον μεγάλο πόλεμο που δέχεται από
πολλά μέτωπα καταφέρνει και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά.
Φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Α. Πάτσης είναι μια ήρεμη δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου και ότι έχει να προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά για το ποδόσφαιρο, το οποίο περνάει δύσκολες μέρες.
 Ένας άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος μα πάνω απ' όλα είναι ο άνθρωπος που έδωσε πίστη, αισιοδοξία, μεγάλη χαρά και ελπίδα στον κόσμο της Νίκης Βόλου.
Α. Πάτσης
Βλέπουμε όμως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ως μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας μας, να τριγυρνάνε γύρω του και γύρω από την ομάδα, τα γνωστά "κοράκια" και οι γνωστοί "αποτυχημένοι" της Νέας Ιωνίας και του Βόλου!!! 
Αυτοί οι δήθεν "Νικάρες" που όλα αυτά τα χρόνια φτάσανε τη Νίκη Βόλου στην εξαθλίωση, στο μαρασμό και στον εξευτελισμό και που έχουν το θράσος να κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας. 
Όλοι αυτοί που τόσα χρόνια ο κόσμος τους χειροκροτούσε και τους πίστευε και έτρωγε το "παραμύθι" τους... Ξαφνικά καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν προσφυγές από παντού, ακόμα και πριν 7 χρόνια!!! 
Παίκτες, προπονητές, υπάλληλοι, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε λογής άτομα ζητάνε λεφτά από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου!!!
Αναρωτιόμαστε λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια με τι πληρώνανε οι διοικήσεις; Με κουφέτα; Με πασατέμπο; Απορία που θα μείνει αναπάντητη δυστυχώς, αφού ακόμα υπάρχουν τα "κορόιδα" και τα "παπαγαλάκια" που πιστεύουν σε αυτά τα άτομα, ότι κάνανε καλό στην ομάδα και ότι είναι "δικά μας παιδιά" και "αγαπημένα".
 Έχουν βρει ποιος φταίει για το κατάντημα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια: Για αυτούς, αυτός που φταίει είναι ο κ. Δαλούκας και μόνο αυτό!.
 Οι άλλοι δεν είχανε καμία συμμετοχή σε όλο αυτό το ...χάλι της ομάδας.

Οι προσφυγές δεν τελειώνουν ποτέ.
Επανέρχομαι στο θέμα προσφυγές και ήθελα να αναρωτηθώ και πάλι, γιατί όλοι αυτοί οι παίκτες, προπονητές κλπ που έκανα τις προσφυγές, δεν κίνησαν διαδικασίες στις προηγούμενες διοικήσεις; 
Θα μου πείτε μη σκαλίζεις τα παλιά, αφού τα ξέρεις, μυρίστηκαν χρήμα και είπαν να πέσουν σαν τα "κοράκια" να φάνε...
 Ότι αρπάξουν και ότι φάνε σου λέει!
 Μερικοί βέβαια το φάγανε το κεφάλι τους... 
Αλλά δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα κάποιους "Νικάρες" που κάνανε προσφυγή στην ομάδα. Θα μου πεις, τα δούλεψαν τα λεφτά τους και πρέπει να τα πάρουν. 
Δεν έχω καμία αντίρρηση. Αλλά όταν βλέπεις η "ομάδα σου" να βρίσκεται σε δύσκολη θέση κι εσύ πιέζεις για λίγα ευρώ να τα πάρεις όλα, μέχρι δεκάρας, ε... τότε δεν είσαι Νίκη ρε αδερφέ!!! 
Εδώ έκαναν πίσω παίκτες και πολλοί άλλοι που δε δήλωσαν ποτέ ΝΙΚΗ και δεν κάνεις εσύ που μας το έπαιζες "Νικάρας" και καλά... Για να μην παρεξηγηθώ, γιατί έχουμε και αυτό στη Νέα Ιωνία και στο Βόλο εμείς οι Νικιώτες, δεν αναφέρομε σε κάποιον προσωπικά αλλά σε αρκετούς "δήθεν Νικάρες" που έκαναν προσφυγή και "έτρεχαν" την ομάδα.
 Έχει ο καιρός γυρίσματα λοιπόν για όλους... Εδώ θα είμαστε και θα κριθούν όλοι.

Τηλεοπτικά σκουπίδια...
Πάμε σε ένα άλλο θέμα τώρα που μας απασχόλησε αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Πρόκειται για αυτές τις εμετικές εκπομπές και τα επίσης εμετικά blogs, που το μόνο που κάνουν είναι να προπαγανδίζουν υπέρ των ομάδων τους και να ρίχνουν λάσπη στη Νίκη Βόλου.
Βλέπουν ότι η ομάδα μας, που πάει... τρένο και είναι πολύ μπροστά σε όλα και προσπαθούν με κάθε τρόπο, "πούστικο" θα έλεγα εγώ, να ρίξουν "χολή" για την ομάδα και να την βάλουν τρικλοποδιές.
Οι τελευταίες εκπομπές ειδικά, είναι απλά για τα σκουπίδια!!!
Με ανταλλαγή ύβρεων από όλους τους τηλεθεατές εκατέρωθεν και να προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλον για το ποιος κάνει κουμάντο στη Θεσσαλία και ποιος έχει τον περισσότερο λαό.
Μέσα σε όλα αυτά όμως οι 3 απαράδεκτοι "δημοσιογράφοι" κάθονται σαν "χάνοι" και απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και την υπέρτατη τηλεθέαση "βλακείας" που κάνουν. 
Θα συμφωνήσω 100% με τις ανακοινώσεις των οργανωμένων για τον κ. Γεωργούλα, ότι ο άνθρωπος δεν κάνει και πάνω απ' όλα προσβάλει τη Νίκη Βόλου σε αυτή την εκπομπή. 
Δε γίνεται οι άλλοι δίπλα σου να ρίχνουν λάσπη στην ομάδα σου και εσύ να κοιμάσαι όρθιος... Να μη ξέρεις τα στοιχειώδη για την ομάδα σου (πρόγραμμα, ονόματα παικτών κλπ). 
Απαράδεκτος, ακατάλληλος και επικίνδυνος!!!
Όσο για τους άλλους 2 της εκπομπής,  τον έναν μεγάλο "παπαγάλο" του άλλου καναλιού, έχουμε να τους πούμε το εξής: η Νίκη Βόλου από εδώ και πέρα θα γίνει ο εφιάλτης σας και ότι και να κάνετε πλέον είναι τόσο δυνατή, που δεν μπορείτε να τη νικήσετε. 
Γιατί απλά τόσα χρόνια βρίσκατε και τα κάνατε, λόγο των ανύπαρκτων διοικήσεων και παραγόντων στην ομάδα. 
Τώρα όση λάσπη και να ρίξετε, θα γυρίσει στα μούτρα σας. 
Απλά χαρείτε τώρα όσο μπορείτε, γιατί από του χρόνου θα μας βλέπετε με κιάλια, (βέβαια το κάνετε ήδη αυτό). 
Επίσης όσο αναφορά το εμετικό blog που επανειλημμένα έχουν αποδοκιμάσει και με ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι οπαδοί μας, ένα blog που το μόνο που κάνει είναι να σερβίρει ηλιθιότητες και να προπαγανδίζει υπέρ του Μπέου, θα θέλαμε να πούμε ότι έχει πλέον καταντήσει αηδία και να είναι σίγουροι οι συντάκτες του, ότι σε λίγο καιρό θα το διαβάζουν μόνο αυτοί.
Συνεχίστε λοιπόν να παπαγαλίζετε και να πολεμάτε την ομάδα όλοι εσείς, μέσω των blog σας και των τηλεοράσεων... 
Απλώς να ξέρετε ότι ο κόσμος της Νίκης Βόλου ξύπνησε και πλέον δεν τρώει κουτόχορτο. Για πολλοστή φορά θέλουμε να καλέσουμε όλους τους Νικιώτες να απαξιώσουν αυτά τα Μ.Μ.Ε., τα συγκεκριμένα, για το καλό της ομάδας μας.
Για τα αγωνιστικά, μεταγραφές κλπ της ομάδας μας, είδατε δεν αναφέραμε τίποτα, γιατί πλέον η διοίκηση κάνει σωστά τη δουλειά της και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο αλλά και από τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Θα επανέρθουμε σύντομα με ένα άλλο "καυτό" θέμα που αφορά τον ερασιτέχνη και τις όποιες εξελίξεις θα έχουμε εκεί, όπως επίσης για το θέμα "κόσμος" και η παρουσία του στο γήπεδο φέτος.

Υ.Γ. Συγνώμη αν σας κουράσαμε με αυτό το μεγάλο κείμενο αλλά μαζεύτηκαν πολλά και έπρεπε να τα πούμε.

8 σχόλια :

  1. Το ήθος, οι αξίες, η φιλοσοφία της ομάδος και του προέδρου, δεν συνάδουν με τις συγκεκριμένες εκπομπές. Καλύτερα να απέχει η ομάδα από αυτά τα σκατά. Ας επιδιώξει δική της εκπομπή σε κάποιο πιο φιλικό κανάλι προς αυτήν....ίσως κι έναν δικό της, οπαδικό, τηλεοπτικό δίαυλο...καλύτερα μόνοι μας αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραθέτω σκέψεις,δηλώσεις,επιθυμίες,προφητείες διαφόρων οπαδών του αβαπτιστου.
    1) o πατσης δε θα κάνει ούτε παρέλαση στη νίκη
    2) o πατσης μέχρι τα χριστούγεννα θα αντέξει,μετά τα παρατάει
    3) o μεγάλος (φώκια) έχει κλείσει για τον ιανουάριο μήτση και κυριάκο
    4) o κυριάκος ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του
    5) o σκουφαλης την κοπαναει για αυτό πήραν τον παππα
    Και το έκτο το καλύτερο τώρα που το σκατό έφτασε στην κάλτσα
    6) έλα μωρέ θα ανέβει και θα κάνει συγχώνευση με την αεκ
    ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ O ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΆΛΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΑΚΌΜΗ.Έναν καλό ψυχολόγο για τους πιτσιρικάδες και δυνατά ηρεμιστικά για τον μπάρμπα με τους 6-7 συνδέσμους.Περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατασκευάζουν διάφορα σενάρια εις βάρος της Νίκης...και στο τέλος τα πιστεύουν κιόλας. Απόρροια μιας διεφθαρμένης κοινωνίας οι κατασκευασμένες ρουφιανιές και τα ψέμματα, για ιδία ψυχολογική ανάταση....κόμπλεξ μ' άλλα λόγια, κι άγιος ο Θεός.

      Διαγραφή
  3. παιδιά όμως κ εμείς δεν εχουμαι ένα δικό μας μπλοκ με συνεχή ροή ειδήσεων κ αναγκαζόμαστε να μπαίνουμε στα κασανδρομπλοκ για να μάθουμε 5 πράγματα!ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΛΕΊΠΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς εδώ στο "κυανόλευκο πάθος" κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ενημέρωσή σας, γύρω από τα θέματα της Νίκης...
      Δεν ασχολούμαστε με την υπόλοιπη ειδησιογραφία, παρά μόνο με θέματα που αφορούν την Νίκη.
      Νομίζουμε ότι το ρεπορτάζ το καλύπτουμε, όσον αφορά την ομάδα μας, τον σύλλογό μας.

      Διαγραφή
  4. 1)Αναφορά όλοι στο volosnet.com
    2)αφήστε τον Γεωργούλα ήσυχο θα τα κανονίσει μόνος του αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε τι περιμένατε από το βόλοσνετ; Αφού ο Γαλάτης είναι και εκεί. Λογικό δεν είναι να υποστηρίζει τον κασσανδρο-δοξα-εθνικό-ολυμπιακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλάμε για μεγαλες σαβουρες στην τηλεοραση και στο ιντερνετ. οι άνθρωποι ειναι ρουφιανοι και το καυχιούνται απο πανω! πως αλλαζουν οι καιροί.... πριν λιγες δεκαετίες ο ρουφιανος δεν εβγαινε απο το σπιτι του γιατι φοβοταν την διαπομπευση. σημερα βγαινουν στην τιβι και κοκορευονται.... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή