Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ηράκλειο-Νίκη Βόλου LIVE από το κυανόλευκο πάθος

Για την Κρήτη αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η ομάδα μας, αεροπορικώς. Αντίπαλος θα είναι το Ηράκλειο στο κλειστό του Λίντο στης 16:30, σε εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγο του απαγορευτικού των πλοίων για Κρήτη. Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Α2 με αυτό το ματς.
Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιώργος Ζαφειρούδης, πήρε στην αποστολή μαζί του εννιά παίκτες. Χωρίς τους: Πολίτη, Χριστομάνο και Παπούλια. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και δύσκολο από τη στιγμή που το Ηράκλειο βρίσκεται επικίνδυνη ζώνη με ένα βαθμό παραπάνω από τη Νίκη Βόλου.
Ζωντανά από το "Κυανόλευκο Πάθος" λοιπόν θα παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι και ελπίζουμε να φέρουμε γούρι στην ομάδα του μπάσκετ όπως κάναμε και με την ΠΑΕ στα LIVE που μεταδώσαμε. Συντονιστείτε λοιπόν στης 16:30. Μπείτε μέσα στο άρθρο να δείτε το LIVE.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου