Ο Περικλής Αμανατίδης
Με αφορμή τις ισοπαλίες των τελευταίων αγωνιστικών της Νίκης Βόλου, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έχτισε την ομάδα, τον  Περικλή Αμανατίδη, για να ακούσει την γνώμη του σχετικά με την πορεία και τις δυνατότητες του συλλόγου. 


«Η Νίκη έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, με παίκτες πολύ ποιοτικούς και έμπειρους, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν τον σύλλογο στον στόχο του, που είναι η...
...άνοδος στην πρώτη κατηγορία.
Τον τελευταίο καιρό μπορεί να μην έχουν έρθει τα αποτελέσματα όπως θα ήθελαν όλοι, αφού η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποια νίκη εδώ και μερικές αγωνιστικές, όμως τίποτα δεν έχει χαθεί.
Πολύ πιθανό να έχει επηρεαστεί η ψυχολογία των παικτών μετά από κάποιες απώλειες βαθμών, όμως έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να αντεπεξέλθουν και να οδηγήσουν τον σύλλογο και πάλι στις πρώτες θέσεις.
Σίγουρα έχει παίξει και τον ρόλο του η ενίσχυση κάποιον ομάδων στα μέσα της σεζόν που άλλαξε τις ισορροπίες, με τους Απόλλωνα, Ολυμπιακό και Παναιτωλικό να αλλάζουν προς το καλύτερο το ρόστερ τους, όμως είμαι πεπεισμένος πωςη Νίκη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και έχει τα φόντα να διεκδικήσει την άνοδο».