Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ένα γήπεδο γεμάτο "γίδια"

Καλημέρα περήφανοι Νικιώτες!

Και πως να μην είμαστε περήφανοι μετά από μια τέτοια εμφάνιση της ομάδας μας.
Με τέτοιο τσαμπουκά και πάθος μέσα σε ένα γήπεδο γεμάτο... "γίδια"!!!

Ναι "γίδια", γιατί μόνο "γίδια" μπορεί να είναι αυτοί οι... άνθρωποι (;;;) με όλα αυτά που έκαναν από την αρχή, πριν το ματς, μέχρι και το τέλος, αλλά και μετά το τέλος του.


Η ομάδα μας δίδαξε πολιτισμό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό.
Αυτοί χθες δίδαξαν την... βλαχομαγκιά τους!!!

Η Νίκη Βόλου που όλοι μας την πιστεύουμε και όλοι μας είδαμε τι μπάλα έπαιξε χθες, πάτησε την Λαρισούλα και την εξαφάνισε από το γήπεδο.
 Ένα γκολ από το πουθενά στο 90' μας στέρησε όμως το τεράστιο "διπλό".

Τι να πει κανείς για τους παίκτες; Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και για αυτούς που μας διαβάζουν και ξέρουν από ποδόσφαιρο και βλέπουν χρόνια μπάλα, ξέρουν ποιοι παίκτες έπαιξαν.

Δεν θέλω να ακούω όμως χαρακτηρισμούς και εμετικά σχόλια για παίκτες. Δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα αυτό την δεδομένη στιγμή αδέρφια.
Μόνο κακό κάνει στην ψυχολογία της ομάδας κυρίως, και των ίδιων των παικτών μας...

Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που στα γκολ τους πανηγυρίσαμε και τους χειροκροτήσαμε;
Τι άλλαξε δηλαδή σε ένα ματς;

Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και τους παίκτες μας, όπως και να έχει.
Πρέπει όμως να το δείξουμε και στο γήπεδο την Κυριακή με την Καλλιθέα.

Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας.
Να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη!!!

Όσο για τα τηλεοπτικά "σκουπιδαριά", μην περιμένετε τίποτα από αυτούς.
Μην ασχολείστε και μην τους δίνετε αξία. Απλά!

Αφήστε τους στην κλάψα τους και στα ψέματά τους!!!
Όλη η Ελλάδα είδε ποιος έπαιξε μπάλα στο γήπεδο. Φυσικά η Νίκη τους πάτησε και ήταν ένα βήμα πριν το έμφραγμα. Περαστικά τους!

3 σχόλια :

  1. Να βγαλει ανακοινωση η ΠΑΕ Νικη,οιφιλαθλοι και οι βολιωτες δημοσιογραφοι για να μαθει ολη η Ελλαδα τι ακριβως εγινε.Και το παθημα να γινει μαθημα.Αλλη φορα ολοι οι παραπανω να μην το παιζουν υπερανω οταν οι κωλοβλαχοι παραγοντες και δημοσιογραφοι ερχονται στο Βολο και να και τους κερνανε τσιπουρακια κι αστακομακαροναδες.Να τους ριξουν ενα σκατοξυλο που να το θυμουνται για μια ζωη.Να ακουνε Βολος και να χεζονται.Αλλα στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάρισα να γράφεται με μικρό λ ποτέ με μεγάλο για την μικρή ανύπαρκτη λαρισούλα.τα θρασύδειλα ζώα έδειξαν πάλι το πρόσωπο τους.ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝΕ ΕΔΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dld oti ekanan 10 ilithioi sth larisa na to kaneis ki esi gia na deikseis poso ilithios eisai ki esi? ante re synelthete re den exoume na xwrisoume tpt ksypnate alloi mas skizoun kathe mera oloi mazi ki eseis asxoleiste me ta kourkoumpinia

    ΑπάντησηΔιαγραφή