Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Για τη γειτονιά των αγγέλων έφυγε ο Κ. Τζίνης

Φτωχότερη έγινε από χθες η αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Νίκης Κώστας Τζίνης και αδερφός του μεγάλου άσου του παρελθόντος Νίκου Τζίνη, άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό όπου έδωσε άνιση, αλλά παλικαρίσια μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο Κώστας Τζίνης αγωνίστηκε στη Νίκη το 1963 για δύο-τρία χρόνια, αλλά στη συνέχεια...
...επειδή ο αδελφός του Νίκος Τζίνης μεσουρανούσε στα γήπεδα της Ελλάδας με τη φανέλα των "κυανολεύκων", αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση βουλκανιζατέρ που διατηρούσε με τον αείμνηστο πατέρα του.
Μόλις στα 67 του χρόνια ο Kώστας Τζίνης πέταξε χθες στη "γειτονιά των αγγέλων" βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του γυναίκα Βάσω, τα παιδιά του Ζαφείρη και Ειρήνη, τον αδελφό του Νίκο, τα εγγόνια του, όλη του την οικογένεια, μα και όλους όσοι  γνώρισαν και αγάπησαν αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο. Η αγάπη του για το βολιώτικο ποδόσφαιρο ήταν τεράστια. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα μόλις είχε βγει από το χειρουργείο, η πρώτη του ερώτηση ήταν για τα αποτελέσματα που είχαν φέρει η Νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η κηδεία του Κώστα Τζίνη θα γίνει αύριο στις 10.30 το πρωί στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.
Το Goalpost.gr απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Τζίνη που θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συναναστραφούν μαζί του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου