Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Βολές Κούγια κατά Ιωαννίδη!!!

Κούγιας: «Θα τα μάθει όλη η Ελλάδα»...
Αλέξης Κούγιας κατά... Ιωαννίδη
 Άστραψε και βρόντηξε για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας, αυτή την φορά στην τηλεοπτική "Δίκη" του "Σκάι"...
Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στο "έργο" της αναδιάρθρωσης το οποίο έστησε - κατά τον έμπειρο νομικό - ο ίδιος ο Ιωαννίδης!
 «Ο πρόεδρος της football league είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος που προσπαθεί, αλλά δεν τον αφήνουν. 
 Παίρνει εντολές... Ο κ. Ιωαννίδης έστησε όλο το έργο το καλοκαίρι... Όλη η ιστορία ήταν παράνομη με την αναδιάρθρωση... Όλο το οικοδόμημα ήταν σαθρό. 
Ο μόνος που αντέδρασε, ο Σταμάτης Βελλής του Απόλλωνα, ωραίος άνθρωπος και ολοκληρωμένος... Πνίγηκε η αντίδρασή του, όμως...».
Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος διευκρίνισε ξεκινώντας τις βαρύτατες καταγγελίες πως μιλά ως δημόσιο πρόσωπο και όχι ως εκπρόσωπος της Παναχαϊκής, υποστήριξε πως «κουμάντο στο υπουργείο Πολιτισμού κάνει ο Μαρινάκης!!!», για να πει χαρακτηριστικά ότι... «η άποψή μου είναι ότι ο κ. Μαρινάκης έχει βάλει τον κ. Ιωαννίδη στη θέση του υπουργού».
Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον πρόεδρο της super league, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος είναι ο Μώραλης; Ποιος είναι στο ποδόσφαιρο; Το παιδί για τα... θελήματα στον Ολυμπιακό ήταν! 
Φίλος του Πέτρου Κόκκαλη, μπορεί να τελείωσαν το ίδιο κολέγιο... Δεν είχε ποτέ ομάδα!».
Βέβαια ο Αλέξης Κούγιας προφανώς... ξέχασε ότι κατά της αναδιάρθρωσης είχε ταχθεί και ο πρόεδρός μας, Ανδρέας Πάτσης.
 

1 σχόλιο :

  1. ΚΟΥΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .ΟΛΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή