Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Με 150 περίπου φιλάθλους ο Εργοτέλης στο Πανθεσσαλικό!

Με 150 φιλάθλους Πανθεσσαλικό  ο ΕργοτέληςΠερίπου 150 φιλάθλους θα έχει στο πλευρό του ο Εργοτέλης, στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου. 
Περίπου 50 φίλαθλοι της κρητικής ομάδας, θα ταξιδέψουν 
με την εκδρομή από το Ηράκλειο, αρκετοί θα ταξιδέψουν από την Αθήνα, ενώ έχει ενεργοποιηθεί στο κρητικό στοιχείο και από την Βόρεια Ελλάδα, για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, στην οποία ο Εργοτέλης όπως και η Νίκη όμως, παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς!



Η ομάδα μας, αποδέχθηκε το αίτημα του Εργοτέλη, για την εξασφάλιση κερκίδας στο γήπεδο, για τους φιλάθλους του Εργοτέλη. 
Οι φίλαθλοι του Εργοτέλη, θα φιλοξενηθούν στο Βόρειο Πέταλο.
Η κρητική ομάδα θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκ και στην προσπάθεια της αυτή, θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σταύρος Λαμπράκης, δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Ζαχόρα, όμως έχει και δυο σημαντικές επιστροφές: αυτή του τερματοφύλακα Αθανασίου, αλλά και του Ουέλιγκτον...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου