Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Την Τετάρτη (29/5) η Γενική Συνέλευση της... "μαμάς" Νίκης

Ανακοινώνεται ότι η ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 7 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα δηλαδή στις 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο. 
     Επίσης, ανακοινώνεται ότι παράλληλα με τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, 


θα πραγματοποιηθεί ανανέωση-εκκαθάριση του μητρώου μελών του συλλόγου.
     Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” καλεί όλα τα ενεργά και μη ενεργά μέλη του συλλόγου να ενημερωθούν για τις συνδρομές τους, όπως και να τις τακτοποιήσουν. Επίσης, το Δ.Σ. καλεί όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου που δεν είναι μέλη της Ερασιτεχνικής να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής τους.
     Υπενθυμίζεται, ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες και εγγραφές μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” τις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου