Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πληρώνει κανονικά την προσφυγή ο Α. Πάτσης

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε στο flnews.gr σχετικά με τη διευθέτηση της προσφυγής του Ματίας Αλέξις Όλιβερ. Η προθεσμία που έχουν οι «κυανόλευκοι» να τακτοποιήσουν την οφειλή προς το πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή, Ματίας Αλέξις Όλιβερ εκπνέει την Παρασκευή (17/05) και ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε στο flnews.gr σχετικά με την πρόθεσή του να πληρώσει. Έτσι, διαψεύδονται τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία δεν ήταν διατεθειμένος να την τακτοποιήσει, όμως παράλληλα τόνισε ότι την εγγυητική δεν θα την καλύψει.
«Θα διευθετηθεί το θέμα της προσφυγής», είπε ο Πάτσης και συνέχισε: «Αυτό που δεν πρόκειται να κάνουμε, είναι να καλύψουμε την εγγυητική. Θα αφήσουμε την υπόθεση να πάει στα πειθαρχικά όργανα. Ας το αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή ποια θα είναι η ποινή μας. Τιμωρούμαστε εμείς, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες στις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο. Άλλοι, δηλαδή ευνοούνται που δεν κάλυψαν την εγγυητική και εμείς έχουμε την βαρυτέρα των ποινών.
Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα δεν την κάλυψαν. Κακώς η ΕΕΑ ανακάλεσε σε σχέση με άλλες ομάδες. Δεν γίνεται αυτός που είναι συνεπής να την πληρώνει με τη μεγαλύτερη ποινή. Είναι απόφασή μου να μην την καλύψω την εγγητική».
Σε ό,τι αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου είπε: «Γκέλες θα γίνουν και θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Για μένα οι δηλώσεις του Βελλή είναι απαράδεκτες. Είναι τρελές οι δηλώσεις αυτές. Δεν γίνεται να χάνεις 1-0, να δίνονται έξι λεπτά καθυστερήσεις, να σου δίνουν πέναλτι στο 95’ που δεν υπάρχει, να στέλνεις τη μπάλα στα περιστέρια και μετά να σου φταίει όλο το σύστημα…».

πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου