Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Απόστολος Χαραλαμπίδης: "Ήταν μια μεγάλη νίκη... "

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης
Μεγάλη χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί ακόμα να πανηγυρίσει καθώς απομένουν τρεις τελικοί, στους οποίους δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Αναλυτικά:


Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Β.): "Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, που μας κρατάει στο γκρουπ της ανόδου. Ήταν μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου που εύχομαι να βρει το δρόμο της, αφού η θέση της είναι στη Σούπερ Λιγκ. Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε το ματς με τον Θρασύβουλο. Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Τον πανηγυρισμό θέλουμε να τον κάνουμε στο τελευταίο ματς με Εργοτέλη και να είμαστε στην πρώτη τριάδα
Ορισμένοι παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες και πρέπει να δούμε που θα τις εκτίσουν. Εύχομαι η Παναχαϊκή να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Διοικείται από ένα μεγάλο πρόεδρο και της αξίζει να είναι ψηλά.
Εμείς έχουμε ακόμη τρείς τελικούς. Δεν έχουμε περιθώρια για καμιά απώλεια. Η πίεση είναι λογικό να βαραίνει στα πόδια των παικτών μας".

Ηλίας Βούρας (ποδοσφαιριστής Νίκης Β.): Το σημερινό παιχνίδι είχε τη σημασία ενός τελικού καθώς έχουμε κι ένα ρεπό. Τώρα έχουμε ένα νέο τελικό την ερχόμενη Τετάρτη με τον Θρασύβουλο. Αγωνιστικά δείξαμε πάθος για τη νίκη. Δουλεύουμε εδώ και τρεις εβδομάδες γι' αυτό το ματς στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Εύχομαι να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.
Περαστικά στον Τάσο Κυριάκο και πολλά συγχαρητήρια στον Τζιώρα που σημείωσε το γκολ στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος. Κοιτάμε τον τελικό με τον Θρασύβουλο την Τετάρτη και συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

1 σχόλιο :