Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

"Κάθε κατεργάρης στον... πάγκο του!!!" είπε ο Ανδρέας Πάτσης


Την ανάγκη να απαντήσει στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε με τις κλήσεις σε απολογία των Ριζογιάννη και Κοντοδήμου, ένιωσε ο Ανδρέας Πάτσης που έβαλε κάθε ...κατεργάρη στον πάγκο του με τις δηλώσεις στο BlueStarFM 105,1.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην εκπομπή του Άκη Μπούκλα «Σφύριξα κι έληξες», τόνισε πως η ομάδα πρέπει να προστατευτεί από τους «ζημιάρηδες», που στη βολιώτικη ομάδα φαίνεται πως


είναι αρκετοί ενώ ταυτόχρονα επιτέθηκε σε sites που βγάζουν από τη μύγα ξύγκι, όπως ο ίδιος υποστήριξε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Πάτση:
Για τις κλήσεις σε απολογία των Ριζογιάννη και Κοντοδήμου...

Δύο παίκτες δεν ήρθαν στην προπόνηση της ομάδας. Αν δεν τους καλούσαμε σε απολογία θα ήμασταν καφενείο. Θα περνούσαμε ένα μήνυμα χαλαρώτητας θα ήμασταν ένα ξέφραγο αμπέλι. Δηλαδή σήμερα αν δεν έρθουν κι άλλοι παίκτες στην προπόνηση, δεν τρέχει τίποτα. Παιχνίδια σε βάρος της ομάδας δεν αφήνω να γίνονται.

Μία ομάδα είναι επιχείρηση. Δεν θα μου πει κανένας πως θα διοικήσω. Αυτός που διοικεί πρέπει να δρα κάθετα, αποφασιστικά και χωρίς έλεος. Διαφορετικά δεν στέκεται μία επιχείρηση και κατ' επέκταση μία ομάδα.

Τώρα ποια θα είναι η απόφαση, αφού απολογηθούν οι παίκτες θα δούμε.

Για την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τις κλήσεις σε απολογία των παικτών...

Μία ομάδα έχει κανόνες λειτουργίας. Εγώ δεν μπαίνω στο σπίτι του καθενός και να πω «εγώ ξέρω». Μου έχει κάνει εντύπωση. Όλοι ξέρουν. Και μάλιστα μαθαίνω κι εγώ πράγματα από πολλούς για την ομάδα που εγώ δεν ξέρω...

Κουταμάρες ξέρουν. Χαζά άτομα είναι όλα αυτά που νομίζουν ότι ξέρουν.

Μ' αυτά που γράφουν και λένε μειώνουν την τεράστια υπεραξία που έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα.

Πρέπει να ξέρετε, ότι όταν γράφεται κάτι στο Βόλο, διαβάζεται σ' όλη την Ελλάδα γιατί η Νίκη απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης. Είναι κρίμα να διακωμωδούμε την ομάδα που έχει κάνει αυτό το τεράστιο άλμα και ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της. Είναι κάποια sites που βγάζουν από τη μύγα ξίγκι νομίζοντας πως τα ξέρουν όλα. Είναι κρίμα.

Τα εν οίκω μη εν δήμω. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η παραφιλολογία.

Γιατί για να κινήσεις ένα ενδιαφέρον για το ανύπαρκτο μέσο σου, πρέπει να δημουργείς συνεχώς μία κινητικότητα για θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα;

Όλοι αυτοί πρέπει να απομονωθούν! Προστατέψτε την ομάδα! Σ' αυτή την ομάδα είναι πολλοί οι ζημιάρηδες!

Μετά τις 19 Ιουνίου όλοι οι κατεργάρηδες θα μπουν στον πάγκο τους και μάλιστα θα μπουν καρφωμένοι στον πάγκο τους. Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ πως δεν θα ξανασηκωθούνε.

Για τα μπαράζ στα οποία πιθανόν να συμμετάσχει η Νίκη...

Εγώ πιστεύω πως ακόμα και στα μπαράζ θα αποδείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα έχουμε και είμαστε ικανοί να κατατροπώσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δε μ' ενδιαφέρει ποιον αντίπαλο θα έχουμε και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Είμαστε μία μαχητική ομάδα και δεν με φοβίζει κανένας αντίπαλος. Βέβαια, δεν μου αρέσει να παίζω καλοκαίρι όμως τι να κάνουμε.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη θα αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους. Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν.

Για τον σεβασμό που έχει κερδίσει η Νίκη...

Εμείς σεβαστήκαμε τους κανόνες φιλοξενίας με όλες τις ομάδες κι αυτό είναι μία τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Τόσο της διοίκησης, όσο και του κόσμου. Είναι τεράστια τιμή για μας να μας αναγνωρίζεται αυτό. Σεβαστήκαμε τα πάντα, έχουμε κανόνες και μ' αυτούς πορευόμαστε.

Δεν θα πάμε εμείς εκεί που θέλουν οι άλλοι. Αν θέλουν ας έρθουν εκεί που είμαστε εμείς.

Αυτή η ομάδα έχει άλλη ποιότητα και τίποτα δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Δεν θα επιτρέψω την επιστροφή της ομάδας σε εποχές που είναι καταδικαστέες απ' όλους.

Μπροστά σ' ένα στόχο δεν είμαι της λογικής να συμμαχήσω και με τον διάολο. Γιατί αν συμμαχήσεις θα γίνεις ίσος και όμοιος μ' εκείνον.

Για την έκπληξη της πρωταγωνιστικής πορείας της Νίκης...

Κάποιοι πιστέψανε πως η Νίκη θα ήταν ένας σάκος του μποξ και δεν θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως η Νίκη τους ταρακούνησε. Αυτό που τους αιφνιδίασε ήταν η διάρκεια αυτής της ομάδας και η δυναμική της.

Ομάδες που στηρίζονται στο παρασκήνιο δεν μακροημερεύουν. Πρόκειται για ομάδες φωτοβολίδες. Εγώ δεν θέλω να γίνει αυτό και με τη Νίκη.

Έχω όραμα, έχω άποψη και δεν πιστεύω σε λυκοφιλίες. Εγώ βρίσκομαι σ' ένα σκαλί, δεν θα κατέβω για να φτάσω στο επίπεδό τους. Ας ανέβουν αυτοί στο δικό μου. Με τη συμπεριφορά μου η Νίκη έχει το σεβασμό όλων. O κόσμος έχει ευθύνη απέναντι σ' αυτή την ομάδα και πρέπει να την προστατέψει.

Για το αίτημα αλλαγής του προϋπολογισμού...

Ζητήσαμε μία τροποποίηση του προϋπολογισμού ώστε να μειωθεί το ποσό της εγγυητικής, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε. Υπάρχει παραλογισμός της νομοθεσίας. Εσύ που κατέθεσες εγγυητική αντιμετωπίζεις την βαρυτέρα των ποινών, ενώ άλλοι που δεν κατέθεσαν καθόλου εγγυητική, δεν τρέχει τίποτα.

Η πρόβλεψη για τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία...

Πρόβλεψη για το τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν μπορώ να κάνω. Βλέπουμε πως οι ανατροπές είναι συνεχείς. Ακόμα και ο Απόλλωνας που από πολλούς θεωρούταν σίγουρος, μπήκε σε περιπέτειες.

Η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζει και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας στα playoff. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή που θα κρίνει την είσοδό μας στα μπαράζ.

Το μήνυμα για τη συνέχεια...

Με πίστη, αυτοσυγκέντρωση και πίστη θα φτάσουμε στον στόχο ακόμα και μέσω των playoff.


πηγή: goalpost

2 σχόλια :

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΟΦ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ) ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ.."ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΔΩ..." ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ..."
    ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΟΝΩ Κ'ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή