Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Όρθια η ΝΙΚΑΡΑ 1-1 κόντρα στον ΑΣΚΟύλι...

Στο ίδιο… έργο θεατές στο Πανθεσσαλικό! | onsports.gr
Τι κι αν ο "φίλαθλος" Μπέος μαζί με τον "μεγιστάνα" Καραγιάννη έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν τη Νίκη, τι κι αν η ΚΕΔ έβαλε έναν άπειρο Τρικαλινό διαιτητή να διευθύνει αυτό το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, τι κι αν ο Βόλος μετατράπηκε σε Λευκοσία και η πόλη χωρίστηκε στα δύο...
Τι;;; τι;;; τι;;; 
Ε... και πάλι δεν μπόρεσαν να μας κερδίσουν, ούτε θα μας κερδίσουν ποτέ, γιατί απλά ήμαστε καλύτεροι, ήμαστε ομαδάρα, ήμαστε μάγκες, ήμαστε ωραίοι ως Νικιώτες, ήμαστε... ήμαστε... τι ήμαστε;;;; Ποιοι ήμαστε;;; Ήμαστε η ΝΙΚΗ!!!!!
Και αυτό τα λέει όλα...


Οι "μεταλλαγμένοι" της Νέας Δημητριάδας δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 19’ με το γκολ του Μπρέσκα, που προήλθε από φάουλ - φάντασμα, ενώ δεν μπόρεσαν να πάρουν άμεσα το προβάδισμα, μετά την ισοφάριση του Κυριάκου (40’) καθώς στο 42’ ο Βούρας είπε… όχι στο πέναλτι - "μαϊμού" του Γιενγκά.
Ο Ηλίας πάλι έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό και τον Γιενκά!!! 
Η Νίκη από την αρχή κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, όμως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν από το ημίχρονο, όταν στο 36’ ο Λαλίν μπήκε από πλάγια, έκανε το γύρισμα στον Κυριάκο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει απέναντι στον Γκίτκο, σημειώνοντας το 1-1...
Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τον κόσμο μας, που οι φωνές του ακούστηκαν ως το Πανθεσσαλικό!!! 
Στο 41’ οι "μεταλλαγμένοι" κέρδισαν πέναλτι σε πεντακάθαρο μαρκάρισμα του Βέρτζου στον Σολάκη, με τον αμυντικό της Νίκης να μην ξέρει τον λόγο και την αιτία που δόθηκε αυτό το πέναλτι - μαϊμού. Ωστόσο, ο Γιενγκά δεν κατάφερε να νικήσει τον κέρβερο Βούρα, που έπεσε στη σωστή πλευρά και απέκρουσε και στην επόμενη φάση, η Νίκη πήγε να κάνει την ολικήανατροπή, όμως ο Γκίτκος αρνήθηκε το βέβαιο γκολ σε κεφαλιά του Άλαν Λαλίν από το ύψος του πέναλτι...
Ήταν ατυχία για τη Νίκη, η οποία αν έβαζε στο σημείο εκείνο το γκολ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έφευγε από το Πανθεσσαλικό με τους τρεις βαθμούς!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε μεγάλο βαθμό, με την κούραση να παίζει ανασταλτικό ρόλο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οι οποίοι δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές στα καρέ των δύο ομάδων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λαλίν, Γκότοβο, Βέρτζο.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Μπολάτι (60’ Ανιέτε), Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Γιενγκά (89’ Ναντιάγκα), Σολάκης (90’ Ογκουνσότο).
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Κυριάκος, Παππάς (63’ Τάντιτς), Σκούφαλης (86’ Ριζογιάννης), Πουρτουλίδης, Λαλίν.



4 σχόλια :

  1. Καλησπέρα...ο ΑσΚ ούτε με τον διαιτητή δεν μπόρεσε να μας κερδίσει.ρε παιδια εντάξει είπαμε ότι δεν θα ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά πως θα προστατέψουμε την ομάδα μας;;;;συγχαρητήρια για άλλη μια φορα στους παίκτες-κόμμαντα διότι παρόλο που ο διαιτητής ηταν εχθρικός τον γράψανε στα Α......ΔΙΑ τους και δεν δώσανε δικαιώματα.ο διαιτητής όχι μόνο έδωσε ανύπαρκτο φάουλ με το οποίο προήλθε το γκολ,έδωσε ανύπαρκτο πεναλντι αλλά τα κλαδευτηρια του ασκ χτυπούσαν ανηλεώς τους παίκτες μας κι ο διαιτητής δεν έδειξε τις κάρτες που τους αναλογούσαν.αλλά τι κάθομαι και γράφω δυστυχώς ο μπεος βασιλεύει.μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που όλοι ηταν εναντίον τους αλλά δείξανε τι ΨΥΧΑΡΕΣ ειναι.επίσης τιμή μας να έχουμε έναν αθλητή σαν τον βουρα.ότι κι αν αποφασίσει για την συνέχεια της καριέρας του εμείς αυτόν τον αθλητή πρέπει να το στηρίξουμε και να του δώσουμε να καταλάβει ότι ανήκει στην οικογένεια μας.μεγάλη ψυχή.σε όλους τους παίκτες συγχαρητήρια.πως θα προστατέψουμε όμως την ομάδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ποσα χ εχουμε φετος?ειδη εχουμε παλι 3 σερι.δραμα,εργοτελη,ολυμπιακο.απιστευτο!πλακα θα εχει να ηρθε η ωρα ο ηρακλης να παρει χ για να μην γινει ρεζιλι με 0 στα 3ματσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δραμα,εργοτελη,παναιτωλ,ασκ.4 σερι ειναι τα χ τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτερη συνεχομενη εχθρικη διαιτησια για την ομαδα μας μετα απο αυτη με τον παναιτωλικο!!

    Δεν ειναι μονο το πεναλτι,το φαουλ που εγινε το 1-0 αλλα ο τροπος που σφυριζε γενικοτερα...για να παρει καρτα παιχτης του ολυμπιακου επρεπε να βγαλει αιμα παιχτης της Νικης!!!Ατιμωρητες αγκωνιες και το αποκορηφωμα ηταν το δολοφωνικο τακλιν σε παιχτη μας προς το τελος του παιχνιδιου μολις 1 μετρο εξω απο την περιοχη τους που δεν δωθηκε ουτε φαουλ!!!Απιστευτα πραγματα!!

    Ο Σολακης εχει καταντησει προκλητικος με τις αστειες βουτιες του για πεναλτυ!!Δεν ειναι μονο με μας σε καθε αγωνα τα ιδια κανει..

    Ο δε κυριος Κωσταβαρας που σχολιαζε για τον οτε τν μαλλον φορουσε κοκκινα γυαλια!!

    Το ερχομενο παιχνιδι με τον αεπ ειναι πολυ δυσκολο γιατι αυτοι θα παιξουν το τελευταιο τους χαρτι μηπως μπορεσουν να διεκδικησουν κατι για ανοδο!Πολυ φοβαμαι τριτη σερι εχθρικη διαιτησια για να μας βγαλουν νοκ αουτ!!Ηδη στον αεπ βγαλανε ανακοινωση κατα της διαιτησιας για χθες.. για να ευνοηθουνε με εμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή