Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Παναγιώτης Τζαναβάρας: "Κοινός στόχος με τον Πρόεδρο ο πρωταθλητισμός..."

Το όραμα του Ανδρέα Πάτση να κάνει πρωταθλητισμό, ήταν αυτό που ώθησε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να αναλάβει το τιμόνι της Νίκης, όπως τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου θα ρίξει το βάρος σε τρεις τομείς, όπως χαρακτηριστικά είπε. Στο να περάσει στους παίκτες του το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο, στη νοοτροπία και στην οργάνωση  της ομάδας. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ευχαριστώ τον κ. Πάτση, για τα καλά του λόγια, και για το ότι με επέλεξε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Θα κάνω ότι μπορώ για να τον δικαιώσω. Βρίσκομαι σε μία ομάδα που ανέβηκε πάρα πολύ στα μάτια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας με την παρουσία της στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Πριν από λίγες μέρες αυτή η ομάδα διεκδικούσε την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα. Δεν τα κατάφερε όμως. Αυτό δεν λέει τίποτα.
Από τις συζητήσεις μου με τον κ. Πάτση είδα ότι έχει όραμα να κάνει πρωταθλητισμό. Επειδή λοιπόν είμαι και εγώ φιλόδοξος άνθρωπος ένιωσα ότι ταιριάζουν οι στόχοι μας. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που είμαι εδώ τώρα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να τους περάσει ο προπονητής τη νοοτροπία του νικητή. Σε αυτή την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε δεν περισσεύει κανένας. Ένα μεγάλο όραμα και ένας μεγάλος στόχος δεν επιτυγχάνεται ούτε από έναν άνθρωπο, ούτε από δύο. Επιτυγχάνεται από όλους. Διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία, κόσμος, όλοι. Το βάρος είναι μεγάλο και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους.Ξεκινάμε μία νέα ομάδα. Είναι κρίσιμο να τη χτίσουμε σωστά. Τα πάντα ξεκινάνε από τα αποδυτήρια και γι' αυτό θα πρέπει να βρούμε σωστούς χαρακτήρες.
Το δεύτερο κομμάτι είναι το οργανωτικό, το οποίο για μένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Δεν λέει τίποτα να φέρουμε ποδοσφαιριστές και να μην υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις, τα γήπεδα, οι μπάλες, τα αποδυτήρια. Όλα αυτά γύρω από την ομάδα και πίσω από την ομάδα γίνονται, όταν υπάρχει μία άλλη ομάδα που δουλεύει σωστά
Τι να το κάνεις να φέρεις 15 καλούς παίκτες και να μην έχεις το σωστό γήπεδο και γενικότερα τη σωστή υποστήριξη. Προτιμώ κάποια χρήματα από τη μεταγραφή ενός παίκτη να πάει στο οργανωτικό κομμάτι.
Η νοοτροπία επίσης θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Ο σύλλογος αν εμπνέει σεβασμό έχει τύχη κι αυτόν τον σεβασμό θα πρέπει να τον κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στο να είναι ο σύλλογος δεμένος. Εκεί επάνω θα χτίσουμε μια ομάδα με μέταλλο και με νοοτροπία νικητή. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές μερικά πράγματα που ήθελα να σας πω. Δεν μου αρέσει να μιλάω γενικά πάρα πολύ αντιθέτως μου αρέσει να δουλεύω".
 πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου