Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Λουκέτο έβαλε και ο Πανσερραϊκός!!!

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική έλαβε το ΔΣ του Πανσερραϊκού, καθώς εκφράστηκε αδυναμία για να παίξει η ομάδα στη Football League.
Αναμενόμενη η απόφαση, με την οποία ο Πανσερραϊκός επέλεξε το "πλυντήριο" της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και φυσικά οι ομάδες της Football League, γίνονται πλέον 24!


Τα χρέη των «λιονταριών» είναι σημαντικά και δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορέσει να τα αναλάβει, ενώ αντίθετα, παρουσιάστηκε πλάνο για τη Γ’ Εθνική από τον Σερραίο αρχιτέκτονα Δημήτρη Καμήλαλη, ο οποίο εκπροσώπησε όμιλο επιχειρηματιών.
Αποφασίστηκε στις 22 Αυγούστου να γίνει Γενική Συνέλευση στην ΠΑΕ για λύση και εκκαθάριση της εταιρείας και το σωματείο θα γίνει ερασιτεχνικό. Με την απόφαση αυτή, διαγράφονται από την ομάδα όλα τα χρέη προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και επαγγελματίες, βυθίζοντας τους σε προβληματισμό, ενώ και όσοι παίκτες είχαν συμβόλαια με την ομάδα και συγκεκριμένα οι 13 στον αριθμό που υπήρχαν, μένουν ελεύθεροι.

1 σχόλιο :

  1. Oxι που δεν θα εκμεταλλευονταν κι αυτοι αυτον τον νομο που ειναι ενα δωρο προς τις χρεομενες ομαδες.
    Πρωτα η Αεκ,μετα η λαρισα τωρα ο πανσερραικος.
    Πεφτοντας μολις μια κατηγορια και μεσα σε τρεις μηνες καθαρισες και απο του χρονου παλι μπορει να εισαι στην ιδια κατηγορια.
    Απαραδεκτος νομος κατα την αποψη μου.Δεν ειναι δυνατον να χρωστας πανω απο 100 εκατομμυρια η Αεκ,καμια 10αρια η λαρισα προς το δημοσιο και ποδοσφαιριστες και με πτωση μολις μιας κατηγοριας να σβηνονται.Και το χειροτερο μεσα σε ενα χρονο να μπορουν να επανερχονται αυτες οι ομαδες.

    Παντως ετσι οπως διαμορφωνετε η κατασταση οι μονοι αντιπαλοι για ανοδο θα ειναι ο Αεπ Ηρακλης που εχει κανει καλες μεταγραφες και ο ακατανομαστος απο τη νεα δημητριαδα.
    Δεν ξερω τι ομαδα θα φτιαξουμε αλλα ειναι τεραστια ευκαιρια να βγουμε κατηγορια.Δεν μπορω να φανταστω ποια αλλη ομαδα ειτε ενας ειτε δυο ομιλοι μπορει να μας στερησει την ανοδο.
    Και μονο με το ονομα και τον κοσμο φετος θα ανεβουμε!!
    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2014-2015 SUPER LEAGUE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή