Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Π. Τζαναβάρας: "Δίκαιη η νίκη μας" (βίντεο)

Κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Δόξας.

“Είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που μας βοηθά στον ψυχολογικό τομέα. Γνωρίζαμε τα προβλήματα της Δόξας αλλά επειδή είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα ξέραμε ότι θα τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο. Η νίκη μας ήταν δίκαιη καθώς ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Από την πλευρά μας διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε κατοχή μπάλας. Βέβαια είχαμε και κάποια νεκρά διαστήματα, κάτι που οφείλεται στο οτι είμαστε καινούρια ομάδα και ψάχνουμε σταθερότητα στο ρυθμό μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από το Βόλο και μας υποστήριξε”.

Από την πλευρά του ο Ίβαν Γέσιτς ευχαρίστησε τον Ανδρέα Πάτση και τον Σέρτζιαν Τσέροβιτς που τον έφεραν στην ομάδα ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Παράλληλα τόνισε πως η νίκη ήρθε δίκαια και πως αυτό οφείλεται στο οτι η Νίκη διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο με πολύ καλό προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου