Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Γάζωρο η Νίκη
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League με τον Εθνικό Γαζώρου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11) στο Πανθεσσαλικό (15:00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.
Παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα
VIP Κερκίδα: 30 ευρώ
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ
Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι):10 ευρώ

*Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνον και εάν υπάρξουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.
Εκδοτήρια
Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια*
Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Συνδέσμων και Ανέργων.
Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους.
Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ. Από την Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών Silver, Οικογενειακό και στους κατόχους των μαθητικών καρτών.
Στους κατόχους VIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.
Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί.
*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Διευκρινίσεις
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.
Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.
Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.
Ισχυρή Ασφάλεια
Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, ή με κάρτα διαρκείας που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί η κάρτα διαρκείας καθώς και το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου