Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο κ. Κουκοράβας ο τυχερός που κέρδισε τη συλλεκτική φανέλα της Νίκης

Ο κ. Κουκοράβας Χαράλαμπος ήταν ο τυχερός της χθεσινής κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Νίκη Βόλου - Εθνικός Γαζώρου. 

Ο κ. Κουκοράβας αγόρασε -μόλις με 2 ευρώ- τον τυχερό λαχνό, απο τα ειδικά διαμορφωμένα σταντάκια με τα προϊόντα της ΠΑΕ και κέρδισε την αυθεντική συλλεκτική φανέλα της Νίκης Βόλου, την οποία και παρέλαβε από τα χέρια του ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Κωνσταντίνου Γεωργατζή.
Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας θα γίνεται και μια διαφορετική κλήρωση με τον τυχερό να κερδίζει ένα σημαντικό δώρο.
Αγοράζοντας τρεις διαφορετικούς λαχνούς, από τρεις διαφορετικές κληρώσεις, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, για ενα ρολόι "Buler" αξίας 400 ευρώ, προσφορά του καταστήματος "Κόσμημα-Ηλιάδης Κων/νος" (28ης Οκτωβρίου108). Η κλήρωση για το ρολόι θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου