Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μπλόκαρε η Νίκη...

«Πέταξε» βαθμούς η Νίκη Βόλου | onsports.grΒαθμούς και... την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας έχασε η Νίκη...
Το τελικό 0-0 μάλλον δεν αδικεί τους "κυανόλευκους" οι οποίοι δεν έπαιξαν το ποδόσφαιρο που συνηθίζουν να παίζουν και μάλιστα κινδύνεψαν σε ορισμένες φάσεις της αναμέτρησης από τον καλά "διαβασμένο" Γάζωρο.
Βέβαια οι ευκαιρίες που έχασαν οι φιλοξενούμενοι, τις δημιούργησαν λάθη της ομάδας μας και στις δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη ο Γιώτας ολιγώρησε λίγα δεύτερα μετά την έναρξη του παιχνιδιού και ο Αποστολίδης είπε "όχι", ενώ και ένα λάθος του Γέσιτς έδωσε την ευκαιρία στον Γάζωρο να απειλήσει άμεσα, αλλά και πάλι ο Αποστολίδης απέδειξε ότι είναι σε "φουλ" φόρμα και απέκρουσε πάλι σωτήρια κρατώντας το μηδέν.
Η Νίκη από την πλευρά της στο α'  μέρος "φωνάζει" για δύο περιπτώσεις πέναλτι τα οποία δεν της δόθηκαν, η πρώτη σε ανατροπή του Ισαάκ και η δεύτερη σε χέρι αμυντικού του Γάζωρου, που πεσμένος μέσα στην περιοχή της ομάδας του... έσυρε (!!!) την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και ο διαιτητής Σφακιανάκης προς γενική έκπληξη, έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή.
Στο β΄ μέρος η Νίκη μπορεί να έπαιξε σαν την... γάτα με το ποντίκι τους αντιπάλους της, όμως το γκολ δεν μπήκε ποτέ, αφού πέρα από την φάση του 60΄ με την κεφαλιά του Τζιώρα να αναγκάζει τον Μέλκα σε εντυπωσιακή επέμβαση, η Νίκη σπατάλησε σχεδόν όλες τις άλλες προσπάθειές της.
Με τον τρόπο αυτό χάθηκαν και οι πρώτοι βαθμοί στο Πανθεσσαλικό, εκεί που όλος ο κόσμος περίμενε και πάλι σκορ και... θέαμα.
Μάταια όμως, αφού η Νίκη "ξέχασε" τον καλό της εαυτό κάπου στην Καβάλα...
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Γιώτας, Γκότοβος, Ζουλιώτης (80' Μπιτσάκος), Παπαδόπουλος, Ακασού (61' Μανουσάκης), Γέσιτς, Ανιέτε, Ισαάκ (66' Ριβέρα), Μπακάλης, Τζιώρας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Μέλκας, Κουκόλης (50' Παπαδόπουλος), Κωφοκώτσιος (82' Κοσμίδης), Μερετσιώτης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (50' Παπαδόπουλος), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς (68' Παπαβασιλείου), Ναστέφσκι, Τσουβαλτσίδης.

1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ Κ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.....ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΟΛΛΑΜΕ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ +5 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΑΣ ΧΑΣΕΙ Η ΑΣ ΒΓΕΙ Χ..Α! Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή