Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική (βίντεο-φωτογραφίες)

Είπαμε να ηρεμήσουμε μιας και η ομάδα μας πάει καλά και όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αλλά αυτά τα "ερυθρόλευκα" τοπικά ΜΜΕ δε μας αφήνουν ρε παιδάκι μου! Τι πράγμα και αυτό τελευταία. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν τα μπραβιλίκια και τις απειλές;

Ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική; Που ήταν όλοι αυτοί όταν η ομάδα μας και οι οργανωμένοι οπαδοί της δέχονταν τον λυσαλέω πόλεμο από τον γνωστό φίλαθλο; Που έφτασε σε σημείο να απειλήσει τους οπαδούς μας μέσα στον ίδιο τους το σύνδεσμο με "φουσκοστούς"; Δεν είδα και τόσο ευαισθησία από τα ερυθρόλευκα τοπικά ΜΜΕ της πόλης τότε.
Δεν είδα και τόση ευαισθησία για το στήσιμο της ομάδας μας στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά από τον γνωστό φίλαθλο... Όχι μόνο εξώφυλλο, αλλά ούτε καν στο ρεπορτάζ της Νίκης Βόλου δεν έπαιξε. Είδαμε τους ηθικολόγους που το παίζουν καλοί και αγνοί στο ποδόσφαιρο να δίνουν βήμα σε έναν παράγοντα ο οποίος εδώ και χρόνια κάνει ακριβώς τα ίδια στην ομάδα του, μπραβιλίκια και εκβιασμούς. Όσοι δεν τα ξέρουν και κάνουν τους χαζούς θα τους τα θυμήσουμε εμείς με το παρακάτω βίντεο...



 Αυτό το άτομο του δώσατε βήμα κύριοι. Εσείς που κόπτεστε για το υγιές ποδόσφαιρο και δεν σας αρέσουν αυτά, εσείς τα δίνετε βήμα. Αλλά ότι πουλάει είναι καλό για εσάς. Αλλά δυστυχώς για εσάς οι Νικιώτες ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό με το κακό για την ομάδα τους.

Το αστειότερο όλων πάντως είναι ότι οι καταγγελίες έπεσαν σαν "βόμβα" στην πόλη του Βόλου και το άλλο που λέει ότι αυτές οι καταγγελίες θίγουν την πόλη και την ομάδα της Νίκης Βόλου. Όταν γίνονταν επί εποχής φιλάθλου δεν θίγανε την πόλη έτσι; Όταν σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών τοποθετούσαν εκρηκτικούς μηχανισμούς δεν θίγανε την πόλη, όταν αποκαλούσαν παράγοντες του Ολυμπιακού την ομάδα της Νίκης Βόλου (της πόλης αυτής) κομμώτρια και άλλα υποκοριστικά εμετικά δεν θίγανε την πόλη; Όταν στήνανε την ομάδα της πόλης με τα Γιαννιτσά δεν θίγανε την πόλη, και πόσα άλλα που αν τα γράψουμε θα θέλουμε 100 σελίδες. Βέβαια από αυτές τις 100 σελίδες, εσείς δεν γράψατε ούτε μια.

Για να τελειώνουμε και να μη το κουράζουμε. Κανένα Νικιώτη δεν ενδιαφέρει αυτή η ιστορία που μας αραδιάζεται εδώ και 2-3 μέρες, εσείς και όλα τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ της πόλης. Μας ενδιαφέρει η ομάδα να βγει κατηγορία και θα το κάνει και θα σας δώσει πολύ πίκρα όλους εσάς που χρόνια τώρα βλέπετε μόνο τα στραβά και τα άσχημα στην ομάδα και τα δημοσιεύετε και τα καλά τα προσπερνάτε.

υ.γ. Το γνωστό κόλπο-παραμυθάκι που μας πουλάτε εδώ και χρόνια, πλέον δεν το μασάμε και δεν το τρώμε. Ξαφνικά όταν αντιδράει ο κόσμος της Νίκης Βόλου, βγαίνετε όλοι εσείς στα ραδιόφωνα και στα σάιτς σας να μας αποδείξετε πόσο Νικάρες είστε όλοι σας και πόσο πονάτε για αυτή την ομάδα και τι έχετε κάνει για αυτήν. Μόνο Νίκη δεν είστε λοιπόν και ας μπει ένα τέλος σε αυτή την κοροϊδία που πάτε να μας πλασάρεται κάθε φορά που βλέπετε τα σκούρα.

1 σχόλιο :

  1. Τόσο δυσκολο τους ειναι να κρατησουν μια ουδετερη σταση μεχρι να βγουν επισημα συμπερασματα? Αμεσως συνεντευξη απο τον Κουγια?

    Και αν υπαρχει τετοια αντιμετωπιση απο τα τοπικα ΜΜΕ πως να μην κανουν το ασπρο μαυρο τα υπολοιπα ΜΜΕ..?

    Νεο παραπλανητικο αρθρο απο μεγαλο σαιτ(gazzetta)..
    Τιτλος.."Koυγιας<<Ουδέποτε εμφανίστηκε στο ραντεβού ο Πάτσης»

    Διαβαζοντας την ανακοινωση οποιοσδηποτε ξερει τα βασικα απο αναγνωση καταλαβαινει οτι ο Κουγιας στην ανακοινωση αναφερετε στον δικηγορο της παε ηρακλης και οχι στον Πατση..

    Να και η ανακοινωση του Κουγια..

    «Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Σάκης Ελευθεριάδης, ενώ είχε συνεννοηθεί με το δικηγορικό μας γραφείο που εκπροσωπεί νομικά τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Σκούφαλη, Τάσο Κυριάκο, Νικόλαο Πουρτουλίδη και Δημήτριο Κοντοδήμο, να συναντηθεί με την δικηγόρο Βάσω Πανταζή και να μεταβούν μαζί στον αθλητικό εισαγγελέα, για αδιευκρίνιστους λόγους μέχρι τώρα, τους οποίους το γραφείο μας ερευνά, ουδέποτε εμφανίστηκε στο ραντεβού που είχαμε και ουδέποτε μας ενημέρωσε ότι θα μεταβεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ, στον αθλητικό εισαγγελέα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή