Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»Με τα... καλύτερα λόγια μίλησε για την Νίκη Βόλου ο προπονητής του Γάζωρου Μάκης Κατσαβάκης στην επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο της Σερραϊκής ΠΑΕ.

Χαρακτήρισε την ομάδα μας την ισχυρότερη της κατηγορίας και είπε ότι θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μας αντιμετωπίσουν!
Ας δούμε όμως τι είπε για την Νίκη Βόλου ο Μάκης Κατσαβάκης, που δεν πρ΄πει να ξεχνάμε ότι τα πρώτα του βήματα στην μετέπειτα "πλούσια" προπονητική του καριέρα, τα έκανε στην ομάδα μας...
Να τι είπε ο κ. Κατσαβάκης για την Νίκη Βόλου:
«Σίγουρα παίζουμε με τον ισχυρότερο αντίπαλο της κατηγορίας μας, ενδεχομένως και των δύο ομίλων. Με τα στατιστικά στοιχεία, έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Ήδη το νιώσαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο που μας απέκλεισαν μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να επιστρατεύσουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε, και στον τομέα τον αμυντικό αλλά και στον τομέα της επίθεσης, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, πώς θα τους εξουδετερώσουμε και από εκεί και πέρα οφείλουμε να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου