Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΑΡΑ και στις... ακαδημίες!!!


Φωτογραφία
Στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου όταν ξεκίνησαν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, είχαν ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για κάτι νέο, κάτι πρωτοποριακό, κάτι μεγάλο...
Σε χρόνο ρεκόρ, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δημιουργήθηκαν και ήδη ξεκίνησαν και τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις!

Το απόγευμα του Σαββάτου η Κ - 15 έπαιξε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, στον Αλμυρό κόντρα στον τοπικό ΓΣΑ.
Το ματς ήταν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ακαδημιών της ΕΠΣΘ, αφού το παιχνίδι της πρεμιέρας οι νεαροί "κυανόλευκοι" δεν το έδωσαν λόγο κακοκαιρίας...
Το τελικό σκορ 3-3, αδικεί τα νεαρά "αστεράκια" μας, αφού δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και μάλιστα με πέναλτι - φάντασμα!
Αυτό που μετρά όμως, είναι ότι ήδη έχουν ξεχωρίσει με το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο αρκετά παιδιά, που έχουν όνειρο να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα, με το τιμημένο έμβλημα της Θεάς Νίκης στο στήθος!
Όσο για το παιχνίδι, η Νίκη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Σεραφείμ Δώσα μετά από έξοχη μεταβίβαση του Καρπαθάκη, για να ανατρέψει το σκορ ο Αλμυρός και να κάνει το 2-1.
Οι νεαροί "κυανόλευκοι" αντέδρασαν και ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Κουτσούκη, για να πάρουν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Θοδωρή Κουκουτή, μετά από πάσα του Κουτσούκη.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα το κέρδιζαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, ήρθε ένα πέναλτι για τους γηπεδούχους, που ποτέ δεν έγινε, για να τελειώσει ισόπαλο το πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι.
Να τονίσουμε ότι πιο νωρίς, έπαιξε φιλικό παιχνίδι και η ομάδα Κ - 13 της ΠΑΕ επίσης με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣΑ.

 

2 σχόλια :

  1. Βλέπω στο δημαρχείο του Βόλου συγκεντρώνεται η μοναδική ανόθευτη ομάδα της πόλης μας Νικη Βολου 1924 ( κ 15)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 Κ 15
    Η Νικάρα μας απο γενιά σε γενιά.."..

    ΑπάντησηΔιαγραφή