Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Με Λουτσιάνο για την... κούπα!!!

«Βλέπει» Λουτσιάνο η Νίκη Τελικά ο Ανδρέας Πάτσης έκανε την επιλογή του και αυτή είναι στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου προπονητή Λουτσιάνο!
Όπως πρώτος μετέδωσε ο Blue Star fm 105,1 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα της Κατερίνης,
ο εν λόγο προπονητής, έπεισε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όπως όλα δείχνουν το απόγευμα της Τρίτης θα ανακοινωθεί και επίσημα από την "κυανόλευκη" ΠΑΕ.
Νέος, φιλόδοξος, λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, ο Λουτσιάνο καλείται να οδηγήσει την Νίκη στον δρόμο των επιτυχιών...
Περισσότερα με την επίσημη ανακοίνωσή του.

1 σχόλιο :

  1. Με Λουτσιάνο για την... κούπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή