Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μέχρι το βράδυ απαντά ο Λόπεθ Κάστρο

Μιλάει με Xάβι Λόπεθ ο Πάτσης
Ο Ισπανός τεχνικός Λόπεθ Κάστρο
Ως το βράδυ του Σαββάτου (07/12) αναμένεται να πει το... ναι ο Ισπανός τεχνικός Χάβι Λόπεθ Κάστρο, για τον οποίο πρώτο το "Κυανόλευκο Πάθος" σας πληροφόρησε...
Όπως γράψαμε, ο Ανδρέας Πάτσης θέλει να κάνει την διαφορά με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στην Ριζούπολη και είδε το παιχνίδι της Νίκης με τον Απόλλωνα!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε πάρει τις αποφάσεις του, αφού όπως έχει χαρακτηριστικά δηλώσει πολλές φορές, δεν μπορεί να περιμένει, δεν θέλει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει δώσει την απάντησή του στον Ανδρέα Πάτση, με τον οποίο είχε πολύωρες συνομιλίες και προσπάθησε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας.
Ο Λόπεθ Κάτρο δεν έχει δουλέψει εκτός Ισπανίας, ενώ στην πατρίδα του, έχει εργαστεί στις Καρταγένα, Χερέθ, Ουέλβα, Αλαβές, Ταραγόνα, Σαλαμάνκα, Καστεγιόν, Νοβέλντα, Θιουδάδ ντε Μούρθια και Ντεπορτίβο Όντα.
Πλούσιο βιογραφικό για τον Ισπανό τεχνικό, με τον οποίο η Νίκη προσπαθεί να κάνει το... μπαμ και να ταράξει τα νερά της κατηγορίας...
Σε αναμονή λοιπόν! 

3 σχόλια :

  1. Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι ρισκο...θεωρω για να ανεβεις μια κατηγορια σαν τη Β εθνικη δεν χρειαζονται ξενοι προπονητες.Ποσο μαλλον στα μισα της περιοδου και οταν προκειτε για προπονητη που δεν εχει ξαναδουλεψει στην Ελλαδα και γενικοτερα εκτος Ισπανιας.Ανεβα πρωτα και παρτον απο το καλοκαιρι να σου φτιαξει την ομαδα για την Α με την δικια του φιλοσοφια μιας και προερχετε απο αναπτυγμενη ποδοσφαιρικα χωρα.
    Μιλαμε για Β εθνικη ελλαδας που για να ανεβεις χρειαζεται να ξερεις απλα να παιρνεις αποτελεσματα ακομη και με σκοπιμοτητες και χωρις να χρειαζεται να παιξεις καμια μπαλαρα.Υπαρχουν αλλοι ελληνες τεχνικοι που εχουν φαει με το κουταλι αυτη την κατηγορια και με ενα αξιολο ροστερ που διαθετουμε εχουν αποδειξει οτι μπορουν να ανεβασουν μια ομαδα.
    Προσωπικα δεν θυμαμαι καποια ομαδα τα τελευταια χρονια τουλαχιστον που να ανεβηκε την κατηγορια με ξενο προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστη η τοποθετηση του αναγνωστη..Συμφωνω απολυτα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ κι εγώ με όλα αυτά που αναφέρεις φίλε μου, προσθέτω επίσης, ψάχνοντας το βιογραφικό του στο Internet, πως εκτός του ότι δεν έχει καμιά συγκλονιστική επιτυχία στο ενεργητικό του σαν προπονητής, έχει να δουλέψει πάνω από δυο χρόνια.
      Πρακτικά σκεπτόμενος λέω το εξής: στα δυο χρόνια σαφώς και δεν ξεχνάς αυτά που ξέρεις για το ποδόσφαιρο...όμως γιατί τόσο καιρό στο περιθώριο;...είναι ένα ερώτημα αυτό.
      Ψάχνω επίσης ακόμη να καταλάβω, το καλό που θα κάνει στην ομάδα μας η απομάκρυνση Τζαναβάρα και πως εξηγείται το "μπαμ" της Νίκης και το "τάραγμα των νερών της κατηγορίας", με τον ερχομό του Ισπανού προπονητή.
      Αλλά όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος....γι'αυτό περιμένουμε... για μια ακόμη φορά...όπως συνηθίζεται να μας συμβαίνει κάθε Χριστούγεννα, στα περισσότερα χρόνια της Νικιώτικης ζωής μας.

      Pantsas.

      Διαγραφή