Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Βάτσιος... ντιπ μυαλό!!!

Ο Ιβάν Γέσιτς σε ένα πέναλτι που δόθηκε αλλά δεν εκτελέστηκε... ποτέ!!!
Νέα ποδοσφαιρική "τραγωδία" έζησε η ποδοσφαιρική Ελλάδα, στην Καρδίτσα αυτή την φορά, με το ίδιο "θύμα" όμως, την Νίκη Βόλου δηλαδή.
Η Βολιώτικη ομάδα αν και κλάσεις ανώτερη από την ΑΣΑ, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς αφού πέρα από τις σπάνιες ευκαιρίες που δημιούργησε κι έχασε, είχε να αντιμετωπίσει και την τραγική διαιτησία του Αθηναίου Βάτσιου και των "συνεργών" του στο "έγκλημα"...

Αποκορύφωμα η φάση του 70΄ λεπτού, όταν ο Ανιέτε ξεχύθηκε στα καρέ των γηπεδούχων, ο Ρόβας άρχισε να τον τραβά έξω από την περιοχή και συνέχισε τουλάχιστον 2 με 3 μέτρα μέσα στα καρέ της ομάδας του, με τον διαιτητή Βάτσιο να δίνει σε πρώτη φάση το πέναλτι και στην συνέχεια να το... συζητά με τον βοηθό του (;;;) αλλά και με τους παίκτες της ΑΣΑ!!!
Στην συνέχεια μετέτρεψε το πέναλτι σε φάουλ και λίγο αργώτερα ο Γέσιτς ξανάστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, αφού ο Βάτσιος έδειξε εκ νέου το σημείο του πέναλτι!
Κια πάλι όμως έπιασε "κουβέντα" με τους παίκτες της ΑΣΑ, οι οποίοι τον προπηλάκισαν και αποφάσισε να διακόψει το ματς, συνεχίζοντας την... "κουβεντούλα" του, με τους παίκτες της ΑΣΑ.
Αφού βγάζει κίτρινη στον "πολύ" Μπουντούρη για διαμαρτυρία, στην συνέχεια βγάζει την κόκκινη στον Ρόβα που ανέτρεψε τον Ανιέτε που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, όμως αντί για την άσπρη βούλα, ο ρέφερι έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή, όλα αυτά σε μία 8λεπτη διακοπή...
Η ατυχία της Νίκης συνεχίστηκε, αφού πέρα από τον "ύποπτο" διαιτητή Βάτσιο που της έτυχε (;;;), η μπάλα από το χτύπημα φάουλ του Ανιέτε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων!
Λίγο αργότερα ο Τσίτας σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι των γηπεδούχων, που είχαν σωθεί και σε άλλες περιπτώσεις, στο ξεκίνημα του αγώνα σε σουτ του Ανιέτε, στο τέλος του α΄μέρους σε απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Ισαάκ, σε σουτ και πάλι του Ανιέτε μετά το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε τελικά, όπως και σε μία προσπάθεια του Αναστασόπουλου...
Η Νίκη δεν κινδύνεψε σε καμία φάση του παιχνιδιού, έδειξε την διαφορά κλάσης που την χωρίζει από την ΑΣΑ, όμως στάθηκε άτυχη αφού και δεν μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες της, αλλά πολύ περισσότερο ατύχησε με την "ύποπτη" διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου, που κανονικά θα πρέπει από... μόνος του να αφήσει την σφυρίχτρα και να παραιτηθεί, έτσι ώστε να προσφέρει - έστω και τώρα - κάτι καλό και ωφέλιμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Το τελικό 0-0 αδικεί παράφορα την ομάδα μας, η οποία έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την ΑΣΑ, που στο τέλος πανηγύρισε τρελά τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε από την Νίκη Βόλου...
Για άλλη μία φορά συγκλονιστικός ο υπέροχος κόσμος της Νίκης, που παρά την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών μας από την αστυνομία, έκανε "μπλε" την αφιλόξενη Καρδίτσα.
Περισσότεροι από 500 "κυανόλευκοι" οπαδοί, έδωσαν ρεσιτάλ στην Καρδίτσα, αναγκάζοντας τους ντόπιους "φιλάθλους" να τους κοιτάζουν αποσβολωμένοι σε όλη την διάρκεια της εκεί παρουσίας τους!
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Τζάνης, Ρόβας, Οικονόμου, Μπιτέλης (89’ Καραχάλιος), Γήτας (78’ Δημόπουλος), Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Μίχος, Χλωρός (68’ Κρανιώτης).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Αναστασόπουλος (94’ Ακασού), Γέσιτς, Μανουσάκης, Ισαάκ, Σεϊμάν (65’ Τσίτας), Ανιέτε.

  



4 σχόλια :

  1. Πρόεδρε προστάτεψε την επένδυσή σου!!!Έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε ανεκδιήγητο που ορίζει ο άρχων της F.L. με μοναδικό τους σκοπό να φρενάρουν την ομάδα...Θέλω να βλέπω τον πρόεδρο που είδα στο ματς με τον Τύρναβο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τη διαιτησια μην περιμενετε κατι καλυτερο.Φανηκε το εργο απο την πρωτη αγωνιστικη που μεσα στην εδρα σου σου ακυρωνει δυο καθαρα γκολ στο πρωτο ημιχρονο με αντιπαλο ποιον?τον τυρναβο.
    Φυσικα ακολουθησαν και αλλες περιπτωσεις οπως στον αιγινιακο που δεν πηραμε πεναλτυ σε χερι αντιπαλου ή επισης στον απολλωνα στο κυπελλο που επισης μας αρνηθηκαν δυο πεναλτυ.
    Σημερα απλα συνεχιστηκε το ιδιο σκηνικο..Δεν παιρνεις πεναλτυ που ναι μεν μπορει καποιοι να το χαρακτηρισαν δυσκολη φαση αλλα υπαρχει αμφιβολια αν στη θεση μας ηταν η..κασσιοπη η ο ηρακλης οτι δεν θα το επαιρνε?Καμια απολυτως..
    Και αντε δεν στο δινει το πεναλτυ...οι καθυστερισεις επρεπε να ειναι διπλασιες απο τα 6 λεπτα που εδωσε... 8 λεπτα κρατησαν οι διαβουλευσεις αν θα δοθει τελικα η οχι το πεναλτυ(στο 69 γινετε η φαση στο 77 εκτελειτε τελικα το φαουλ) Απο εκει και περα υπηρχαν καθυστερησεις απο ποδοσφαιρηστες τους συν τα 3 απο τις αλλαγες αρα μινιμουμ 10-12 λεπτα καθυστερυσεων που εγινα ..6 γιατι αραγε?Επειδη επαιζε με 10 ο αντιπαλος και η Νικη πιεζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια ημουνα στο γηπεδο δεν καταλαβα τι εγινε τα ματ ,ριξανε μερικες ψιλες στον πατση οταν ανοιξανε την πορτα κατω και πηγανε να μπουνε τα ματ μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μου το θυμηθείτε, η επανάσταση από το ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει....έχουν κόψει εδώ και χρόνια από τον κόσμο, τη πιο φθηνή του διέξοδο....τον φωνάζουν να έρθει στο γήπεδο, για να τον κοροϊδέψουν.
    Αποδεικνύεται τελικά, πως χρειάζεται άλλου είδους μέθοδος για να ανέβεις κατηγορία. Δεν αρκεί να έχεις καλή ομάδα και να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να διεκδικήσεις ότι σου αξίζει.
    Ο μεγαλύτερος ίσως λόγος, που μείναμε σχεδόν 50 χρόνια, εκτός "μεγάλων σαλονιών".....δεν υιοθετούμε τη "μέθοδο" και καλά κάνουμε....είμαστε διαφορετικοί.....είμαστε ΝΙΚΗ.!!!!

    Pantsas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή