Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Στο Διμήνι οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Στο Διμήνι θα βρίσκονται αύριο Σάββατο (21/12), όλα τα τμήματα των Ακαδημιών της ΠΑΕ Νίκης όπου θα δώσουν φιλικό με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Διμηνίου. 
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί. 
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές για το σπουδαίο τουρνουά που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. 
Στις 27 Δεκεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο Μάττα, τα τμήματα των Ακαδημιών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα λάβουν μέρος σε μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Άρη αλλά και άλλων ομάδων της Βόρειας Ελλάδας. 
Τα νεαρά φιντανάκια της Νίκης θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα, να αγωνιστούν κόντρα σε Ακαδημίες μεγάλων συλλόγων, να κερδίσουν εμπειρίες και παραστάσεις και να αναδείξουν το ταλέντο τους. 
Η επαφή και η ανταλλαγή εμπειριών με τους νέους άλλων περιοχών και η γνωριμία με τη φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι θα αποτελέσει σημαντική εμπειρία για την μετέπειτα πορεία τους στον αθλητισμό.


Επίσης η παρουσία ιατρικού προσωπικού καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης διασφαλίζει την υγεία των συμμετεχόντων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και σήμερα Παρασκευή 20/12 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο τηλ. 2421 066128 (κος Μάκης Χουρίδης). Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ ανα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου