Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Έπαιξε μόνη της κι... έχασε!!!

Και όμως γίνονται θαύματα!

Σαν κι αυτό της Ριζούπολης, εκεί όπου η Νίκη έπαιξε μόνη της και κατάφερε να χάσει από τον "μεταλλαγμένο" Απόλλωνα με σκορ 3-1...


Οι γηπεδούχοι έχοντας το μυαλό τους στην παραμονή στο πρωτάθλημα της Super League, παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους και τα κατάφεραν, αφού η ομάδα μας συνεχίζει να χάνει από μόνη της!

Όχι ότι και η Νίκη δεν είχε νέα πρόσωπα στην 11άδα της, όπως ο Άγγελος Αργύρης, ο Δημήτρης Ταΐρης και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος.

Μάλιστα έπρεπε να είχε αλλαγές μετά το "στραπάτσο" της Κατερίνης, όμως ούτε και τώρα η Νίκη τα κατάφερε.

Και πως να τα καταφέρει όταν δέχεται με χαρακτηριστική... άνεση τα γκολ, από μία ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο, σαν τον Πιερικό καλή ώρα!

Η Νίκη από την αρχή είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, δεν της δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Γκόντοβου μέσα στην περιοχή (τράβηγμα φανέλας), πίεζε και είχε ένα πολύ καλό σουτ του Ανιέτε που πέρασε άουτ, αλλά ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ...

Στο 30΄λοιπόν,  οι γηπεδούχοι πέρασαν για πρώτη φορά την μεσαία γραμμή (!!!), κέρδισαν κόρνερ στο οποίο οι παίκτες της Νίκης ολιγώρησαν, δεν έδιωξαν την μπάλα μακριά από τα καρέ τους, ο Έγκον σούταρε με την μπάλα να κατευθύνεται άουτ, όμως χτύπησε στο πόδι του σταματημένου Μπλάζεκ και κατέληξε στα δίχτυα σαν σε... μπιλιάρδο.

Φθηνό γκολ, αν μη τι άλλο!

Η Νίκη όμως κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 38΄ με ένα εκπληκτικό σουτ του Σεϊμάν κι ενώ όλα έδειχναν ότι όλα θα πήγαιναν κατ΄ ευχήν, ήρθε ο διαιτητής Δασκαλόπουλος να βάλει και πάλι το... χεράκι του, όταν σε σουτ του Μανουσάκη μέσα στην περιοχή, ο Έγκον απέκρουσε με το χέρι αλλά το πέναλτι "μαρς" δεν δόθηκε ποτέ!

Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 43΄ ο ανύπαρκτος Απόλλωνας κατάφερε και πάλι να περάσει την σέντρα, κατάφερε και... πάλι να πετύχει γκολ, όταν η σέντρα που βγήκε από τα δεξιά, κανείς από την άμυνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μπάρκογλου έγραψε το 2-1, σαφέστατα κόντρα στην ροή του αγώνα.

Και το 2-1 δεν ήταν κακό για την ομάδα μας, αφού το εκτός έδρας γκολ, της άφηνε πολλά περιθώρια στον επαναληπτικό του Πανθεσσαλικού...

Η Νίκη όμως που ήταν καλύτερη ως ομάδα, αδικούνταν από το σκορ.

Πόσο μάλλον όταν αυτό έγινε 3-1 στο 65΄ με "δράστη" και πάλι τον Μπάρκογλου, όταν ο προπορευόμενος Ζουλιώτης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και ο παίκτης του Απόλλωνα που ήταν πίσω από τον ποδοσφαιριστή της Νίκης, κατάφερε (!!!)  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ταΐρη, νικώντας στον αέρα τον παίκτη της ομάδας μας.

Το σκορ δεν άλλαξε παρά την πίεση της Νίκης, η οποία ήταν και πάλι πολύ φλύαρη...

Πολλά ανεκμετάλλευτα κόρνερ, πολλά φάουλ κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων πήγαν χαμένα, άσκοπες ατομικές προσπάθειες κυρίως από τον Γέσιτς, είχαν σαν αποτέλεσμα η Νίκη να μην μπορέσει να πάρει αυτό που έπρεπε, αυτό που μπορούσε, αυτό που δικαιούταν.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Βλάσσης (Λασιθίου)

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Γουμάγιας, Παπαζαχαρίας, Χατζγζήσης, Παντελιάδης, Έγκον, Τσοκάνης (46' Τσεμπερίδης), Βέρτζος, Μίνγκας (72' Διαμάντης), Τσιλιγκίρης, Μπάρκογλου, Μπλάζεκ (56' Φαρινόλα).

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταϊρης, Ζουλιώτης, Αργύρης, Γκότοβος, Μπιτσάκος, Μπακάλης (88' Χαρτσιάς), Σειμάν (82' Τσίτσας), Γέσιτς, Μανουσάκης (76' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Τζιώρας.

Γκολ: Μπλάζεκ (30', Απόλλων Σμύρνης), Μπάρκογλου (43', 65', Απόλλων Σμύρνης)-Σειμάν (38', Νίκη Βόλου)

Κίτρινες: Μπάρκογλου (31', Απόλλων Σμύρνης), Τσιλιγκίρης (81', Απόλλων Σμύρνης), Χατζηζήσης (85', Απόλλων Σμύρνης)-Μπακάλης (25', Νίκη Βόλου), Αναστασόπουλος (77', Νίκη Βόλου)

3 σχόλια :

  1. Βελτιωμενη η εικονα της ομαδας σε σχεση με τα δυο προηγουμενα παιχνιδια αλλα ενας ανεκδιηγητος διαιτητης,ατυχια και δυο αμυντικα λαθη μας στερησαν το κατι παραπανω που δικαιουμασταν.
    Καθολου ανεφικτο ενα 2-0 στον επαναληπτικο ωστε να προκριθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι πρέπει να γίνει με τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.....και δεν ξέρουμε μήπως πρέπει να ξαναπεράσουν εργομετρικά;
    Ίσως να χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα κάποιοι, λόγω κούρασης....το rotation δεν φαίνεται να έπιασε όσο θα θέλαμε, στο παιχνίδι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορούσες να τους πετάξεις ένα τρίμπαλο χαλαρά και το βράδυ να τους περιμένεις στη Μαιάνδρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή