Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή γιορτάζει όλος ο Βόλος!!! Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ στο Βόλο είναι γεγονός

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο κέντρο της πόλης. Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ στεγάζονται στον πρώτο όροφο κτιρίου, στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Χατζηαργύρη 14 (είσοδος από την πλευρά της Χατζηαργύρη).

Τον αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Θεόκλητος Κουμαριανός και θα ακολουθήσει η φωταγώγηση των γραφείων.

Η συνέχεια θα δοθεί στο νυχτερινό κέντρο Premiera Full Of Live, όπου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με πολύ κέφι, χορό και πλούσια δώρα.

2 σχόλια :

  1. Ο Πρόεδρος έχει δείξει ότι έχει μεγαλόπνοο σχέδιο,διαφορετική αντίληψη απαλλαγμένη από μιζέριες και κακομοιριές,θέλει την ομάδα με εκτόπισμα και κυρίαρχη στο Νομό όντας φυσικά ομάδα όλης της πόλης και της Μαγνησίας..Κάποιοι εκεί στη Νέα Ιωνία θέλετε να κρατάτε τη Νίκη στα στενά όρια της γειτονιάς σας με νοοτροπίες δεκαετίας 60, κλαούνας, τσίπουρου και κουτσομπολιού στο φαρδύ..Αδέρφια πολλοί από εσάς το έχετε το κακό αυτό!Κάντε την αυτοκριτική σας και αποφασίστε αν έχω δίκιο ή όχι..Ο Πάτσης έκανε μια κίνηση αρ@$δάτη, μεγαλόπνοη αλλά και ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ! Έδειξε σε κάποιους από εσάς ότι όσο θα είναι εδώ δε θα ανεχτεί λογικές ομάδας της γειτονιάς και της κακομοιριάς..Η Νίκη είναι ομάδα του Βόλου μας,της Νέας Ιωνίας και όλης της Μαγνησίας μας..Αποφασίστε μέχρι τα εγκαίνια την Παρασκευή αν θέλετε κι εσείς να αλλάξετε και να συμμετέχετε στο όνειρο!Η Νίκη μας μεγαλώνει, γιγαντώνεται και αυξάνει η δημοτικότητα της.Μήπως κάποιοι από εσάς πρέπει να σταματήσετε να βρίζετε τον Βόλο, την πόλη μας ,την πόλη της Θεάς Νίκης..Μήπως να φτύσουμε τη μιζέρια κατάμουτρα όλοι μαζί και να γυρίσουμε σελίδα προς το μέλλον? Μήπως να διαγράψουμε κάποια από τα κακά μας γονίδια? Μήπως ήρθε η ώρα μας? Λέω μήπως?Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και ας απαντήσουμε ειλικρινά σε αυτό το ερώτημα.Μήπως εμείς οι ίδιοι παίξαμε το ρόλο μας όλα αυτά τα χρόνια στο να κρατάμε την ομάδα αλυσοδεμένη και μικρή? Μια έκκληση ενότητας και αλλαγής πλεύσης σε όλους τους Νικιώτες από ένα άρρωστο φίλαθλο της..ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΝΙΚΑΡΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΟΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ειναι η αρχη να σταματησει μια και καλη το γνωστο συνθημα "γ το βολο"..Αλλαξτε το ρε παιδια οι οργανωμενοι στο συνθημα ειναι το καλυτερο αλλοθι για τους απο κατω.Αυτο θλουν οι αλλοι να ειμαστε ομαδα της νεας ιωνιας μονο αυτο τους συμφερει,φοβονται να δεχτουν οτι ομαδα στον βολο ειναι η Νικη μην τους κανουμε το χατιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή