Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τζαναβάρας... τέλος!!!

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Νίκης Βόλου ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας!
Μετά την ήττα της Ριζούπολης, το κλίμα στην ομάδα ήταν... βαρύ και όπως αποδείχτηκε, δεν σήκωνε άλλο τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον Κορίνθιο τεχνικό.
Πλέον η Νίκη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή...
Ας δούμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Τον ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο Χονδροδίνης Νικόλαος". 

3 σχόλια :

  1. Xθες η εμφανιση δεν ηταν τοσο κακη. Το πεναλτυ του χεριου αν μας εδινε ηταν κομβικο και θα μπορουσε να ειχε αλλη τροπη το ματς και θα ηταν ανοιχτη η προκριση στον επαναληπτικο.
    Απο κει και περα βεβαια ηταν το τριτο σερι κακο αποτελεσμα και καποιος επρεπε να πληρωσει και σε αυτες τις περιπτωσεις την πληρωνει ο προπονητης.Προσωπικα θεωρω οτι εχουμε και καποιες μικρες αδυναμιες στο ροστερ που καλο θα ειναι να διορθωθουν και αυτες στην ωρα τους.
    Τεννες ή και Βοσνιαδης καλες λυσεις για να σε ανεβασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέγα λάθος...όμως απ'την άλλη όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.πάντως στη Ριζούπολη ήταν ο σουλης.αν ήταν στη Ριζούπολη για να αναλάβει ακόμα μεγαλύτερο λάθος.τέλος πάντων άλλος πληρώνει άλλος αποφασίζει,ότι λέμε είναι για εσωτερική κατανάλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαζάκας, Παπαδόπουλος.....αλλάργαααα.....μην μας κόψετε το γήπεδο, που με τόσο κόπο πάμε, είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή