Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Κοίτα ποιος μιλάει;

Κοίτα ποιος μιλάει;
Οι... ξεφτίλες της Καρδίτσας, έχουν το θράσος να κάνουν και κριτική, να βγάζουν "γλώσσα" και να γίνονται ακόμα περισσότερο ρεζίλι των σκυλιών, σαν αυτά τα δύο συμπαθέστατα τετράποδα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο, για να σταματήσουν τον ρυθμό!
Ας δούμε την ανακοίνωση και αμέσως θα την σχολιάσουμε:


"Με αφορμή τις συνεχείς δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Βόλου κ. Ανδρέα Πάτση οι οποίες εμπεριέχουν προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές στην ομάδα μας και σε μέλη της οφείλουμε ν' απαντήσουμε τα εξής:
Η Αναγέννηση σεβόμενη την πάγια αρχή της παρείχε άψογη φιλοξενία στην αποστολή της Νίκης Βόλου, στους συνοδούς της και παραχώρησε όλο το πέταλο στους οπαδούς της.
Με κάθε τρόπο προσπαθήσαμε ως διοίκηση να διασφαλίσουμε την άνετη παραμονή των ανθρώπων της Νίκης Βόλου και των φιλάθλων της στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας όπως πράττουμε για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα.
Το «ευχαριστώ» που εισπράξαμε ήταν καταστροφές, σπασμένα καθίσματα, και συνεχή απαξιωτικά σχόλια από τον κ. Πάτση σε δηλώσεις του!
Ο κ. Πάτσης μίλησε για σκυλιά που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτήρισε ξεφτίλα τον τερματοφύλακα της ομάδας μας επειδή τραυματίστηκε σε μια φάση του αγώνα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε λόγο για χωριάτες...
Σε ό,τι αφορά την είσοδο του σκύλου δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε ιδιαίτερη ανάλυση! Η είσοδος του συμπαθούς τετράποδου δεν ήταν αποτέλεσμα “δολιοφθοράς” στον αντίπαλο (ήμαρτον!), αλλά ένα απρόβλεπτο συμβάν που το χουμε δει ακόμη και στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου! Άλλωστε αυτό συνέβη αναπάντεχα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα για τρία λεπτά κι ενώ η ομάδα μας είχε επίθεση. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει μετά απ' αυτό; Να κατακυρωθεί το ματς 0-3 υπέρ της Νίκης Βόλου και να εκτελεστεί επί τόπου ο σκύλος;
Σε ό,τι αφορά τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αποστόλη Σιαράβα που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά τους επιστρέφουμε.
Η Αναγέννηση είναι ίσως από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχει “τραυματισμούς σκοπιμότητας”. Δεν πέφτουν κάτω οι παίκτες της και δεν το έκαναν ούτε στο συγκεκριμένο ματς παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα.
Πάλεψαν ΟΡΘΙΟΙ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καθαρά και παλικαρίσια, όπως επίσης πάλεψαν και οι παίκτες της Νίκης Βόλου.
Η ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος από τους οπαδούς της ομάδας μας οφείλονταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις προκλητικές χειρονομίες του κυρίου που συνόδευε την αποστολή της Νίκης Βόλου που εισήλθε (με ποιά ιδιότητα άραγε;) και στον αγωνιστικό χώρο καθυβρίζοντας και προκαλώντας τους πάντες!
Την ίδια στιγμή στην πλευρά που ήταν οι οπαδοί της Νίκης Βόλου ξηλώνονταν τα καθίσματα της εξέδρας και επιχειρήθηκε "ντου" που απετράπη από την αστυνομία! Γι' αυτό το γεγονός θα μας πει τίποτα ο κ. Πάτσης ή δεν υπέπεσε στην αντίληψή του;
Από κει και πέρα ούτε ένα περιστατικό έντασης μεταξύ των ποδοσφαιριστών και προπονητών δεν υπήρξε, παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε από την απόφαση του διαιτητή.
Όσο για το ποιος αδικήθηκε απ' αυτή την απόφαση φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα. ΚΑΜΜΙΑ παράβαση δεν υπήρξε πόσω δε μάλλον πέναλτι στην επίμαχη φάση! Η ουσία είναι πως εξαιτίας αυτής της αναστάτωσης αποβλήθηκε ένας βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας! Άρα η Αναγέννηση είναι αυτή που επλήγη όχι μόνο για το συγκεκριμένο ματς αλλά και για το επόμενο!
Σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια που γίνεται στη Νίκη Βόλου. Σεβόμαστε επίσης και την προσπάθεια του κ. Πάτση, ο οποίος ως νέος παράγοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου είχε δείξει ένα συγκεκριμένο ύφος. Οι τελευταίες δηλώσεις, πιστεύουμε ότι είναι απόρροια του εκνευρισμού του και τον αδικούν.
Σ' ο,τι αφορά την Αναγέννηση θα συνεχίσει να πορεύεται με τις πάγιες αρχές της:
Σεβασμός στον αντίπαλο, σεβασμός στο άθλημα που περνάει πολύ δύσκολες ημέρες, σεβασμός στον κόσμο όλων των ομάδων.
Έχοντας δείξει όλα τα παραπάνω στην πράξη κι όχι στη θεωρία, απαιτεί τον ίδιο σεβασμό.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ".
Ξεκινάμε: Για ποια "φιλοξενία" κάνουν λόγο τα "ζωντανά" της Καρδίτσας; Για το "υπερσύγχρονο" πέταλο που ούτε τουαλέτες δεν είχε για τον κόσμο;
Για την αστυνομία που βάραγε στο... ψαχνό, με αποκορύφωμα το εν ψυχρό χτύπημα στον πρόεδρό μας;
Όσο για τα σκυλιά, ο "κύριος" με την καμπαρντίνα γιατί περιφερόταν στον αγωνιστικό χώρο με τα δύο συμπαθέστατα τετράποδα; Και γιατί τα άφησε στον αγωνιστικό χώρο;
Εκτέλεση θέλετε εσείς οι "παράγοντες" της Καρδίτσας και όχι τα σκυλάκια!
Όσο για τον Σιαράβα, ακόμα τον "βλέπουμε" να αποκρούει σε κόρνερ σουτ του Ανιέτε και ξαφνικά να πέφτει "λιπόθυμος" στο χορτάρι του γηπέδου!!! 
Και το κατά πόσο "όρθιοι" στάθηκαν οι παίκτες σας, αφήστε να το κρίνει η φίλαθλη Ελλάδα που έβλεπε το ματς "ζωντανό" από την tv.
Εμείς πάντως τους παίκτες της ΑΣΑ, τους είδαμε "όρθιους" για 8 λεπτά που έβριζαν και προπηλάκιζαν τον διαιτητή Βάτσιο στην περίφημη και ιστορική πλέον απόφασή του, να αποσύρει το πέναλτι μετά από την βοήθεια ακόμα και του κοινού!
Επίσης σχετικά με το "ντου" που προσπάθησαν να κάνουν οι οπαδοί μας, ευτυχώς που δεν έκαναν "ντου", ευτυχώς γιατί συγκρατήθηκαν βλέποντας τα ΜΑΤ να χτυπούν εν ψυχρό  τον πρόεδρό μας και τους παίκτες μας (Μανουσάκης).
Και το γελοίο του θέματος: Καμία παράβαση δεν έγινε λένε τα "ζωντανά" της ΑΣΑ, μόνο που ο ίδιος ο Ρόβας δήλωσε στον οτε tv, ότι ανέτρεψε τον Ανιέτε, αλλά έξω από την περιοχή της ομάδας του.
Ας αποφασίσουν τελικά τι θα πουν! Στην τελική, ας συνεννοηθούν...
Και τέλος, το πόσο "νέος" παράγοντας είναι ο Ανδρέας Πάτσης, είναι ένα θέμα που δεν αφορά τα "ζωντανά" που έγραψαν αυτή την "κωμική" ανακοίνωση και την υπέγραψαν ως.... "εκ της διοικήσεως".
Ποια "έμπειρη" διοίκηση και μπαρουτοκαπνισμένη στα επαγγελματικά πρωταθλήματα είναι αυτή της ΑΣΑ, που μέχρι και πέρσι "μεσουρανούσε" στην Δ΄ Εθνική;
 

 
 

2 σχόλια :

  1. εδώ γράψανε οτι η Νίκη Βόλου έχει να κερίδσει από το 1967!! ούτε προϊστορία δεν ξέρουν τα ζωάδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω στον επαναληπτικο τελευταια αγωνιστικη εδω μεσα να κρινεται η εισοδος τους στα πλει ωφ, να θελουν ενα βαθμο και να γινουν τα παρακατω..

    Να μην τους δοθει πεναλτυ σε μια αντιστοιχη φαση οπως η δικη μας,να γινουν πολλες καθυστερησεις και να δωθουν ελαχιστες.Τοτε να μπουνε ολος τυχαιως δυο

    σκυλακια μεσα και αφου τελειωσει το ματς και εχουν χασει την εισοδο τους στα πλει ωφ να φευγουν μπουκαλια στους

    ποδοσφαιριστες τους απο την κερκιδα μας και αν παει να αντιδρασει καποιος απο τη διοικηση τους να φαει γκλοπια απο αστυνομικο.

    Τοτε ποια θα ειναι η αποψη τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή