Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Παζάρι αλληλεγγύης από τους Blue Angels

Αξιέπαινη η προσπάθεια των παιδιών των Blue Angels και γι' αυτό θα ξαναβγάλουμε την ανακοίνωση τους και πιστεύουμε όλοι να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια στους δύσκολους αυτούς καιρούς.Τα τελευταία χρόνια ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Angels έχει αναπτύξει μεγάλη κοινωνική δράση. Ενόψει των εορτών που έρχονται και ένας λόγος παραπάνω οι συνθήκες διαβίωσης που ζούμε σαν χώρα, ο σύνδεσμος μας θα μοιράσει τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες που τα έχουν μεγάλη ανάγκη. Για αυτό το λόγο από σήμερα και καθημερινά μετά της 18:00, στα γραφεία μας Αναπαύσεως 43 θα συλλέγουμε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα. Ας σκεφτούμε λοιπόν και τον διπλανό μας στις γιορτές, εκτός από τον εαυτό μας, στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε. Μέσα στις γιορτές θα πραγματοποιηθεί και ένα πάρτι στο σύνδεσμο,(θα ανακοινωθεί το πότε), όπου και εκεί πάλι θα μοιραστούν τρόφιμα στον κόσμο.
Επίσης όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος του συνδέσμου με αρκετά πλούσια δώρα, (2 επίσημες φανέλες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, 3 φούτερ του συνδέσμου, 5 μπλουζάκια κοντομάνικα του συνδέσμου και 5 κασκόλ). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου