Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Made in Greece...

Παρακολουθήσαμε την εξέλιξη του παιχνιδιού του ΑΣΚΟ κόντρα στην ομάδα του "ερωτευμένου" Βαζάκα...
Και ξέρετε γιατί;
Αν μπήκατε στο διαδίκτυο, η ιστοσελίδα "Volosnet" μας είχε προϊδεάσει για το τελικό αποτέλεσμα: "Θα κριθεί στο β΄μέρος;"
Έτσι έγραφε ο τίτλος του "προφητικού" ρεπορτάζ!!!
Και να που έπεσε μέσα το "Volosnet"... Είδατε; Ωραία πράγματα, ομορφιές made in Greece!!!

Ας δούμε τι έγραφε το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο στην κυριολεξία "ξεγυμνώνει" την βρομιά που επικρατεί στην χώρα των "στημένων", στην χώρα της "φώκιας", στην χώρα του "παρακράτους".
Δείτε εδώ θράσος:
"Στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ πιθανό να κριθεί το σημερινό ματς Ολυμπιακός Βόλου - Αχαρναϊκός. Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει τα 15 από τα 21 του γκολ μετά την ανάπαυλα, ενώ σε αυτό το διάστημα ο Αχαρναϊκός έχει δεχθεί όλα τα τέρματά του στο πρωτάθλημα. 
Και τα 14".

2 σχόλια :

  1. ti malakia, na mhn eixame diabasei to dhmosieuma, na to paizame sto stoixhma, na ta konomousame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει που χαρακτηριζαμε τον ολυμπιακο νεας δημητριαδας ανυπαρκτο και πτωχευμενο αρχες σεπτεμβρη και ειναι ηδη στη σουπερ λιγκα με αυτα που βλεπω.Με το συστημα δυστηχως δεν μπορουμε να τα βαλουμε.ολο απο κατω τους βγαινουμε και το μονο που λεμε ειναι καθαρο κουτελο.οποσδηποτε φετος και εμεις σουπερ λιγκα αλλιως θα ειμαστε πολυ μικρη ομαδα.ελεος εχουν ανεβει ολα τα χωρια.γνωμη μου.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή