Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα του το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το βράδυ (24/1), σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αγριάς, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου το γυναικείο μπάσκετ, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Τάκης Βαϊράμογλου, ο κ. Γιάννης Ξάνθης, ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Στεργιόπουλος, ο έφορος και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Γιάννης Παπαδήμος και οι παίκτριες Άρτεμις Ματθαιακάκη, Στέλλα Παύλου, Δήμητρα Γιαννοπούλου, Ηρώ Πλαγανιώτη, Νένα Μιχαηλίδου, Τόνια Γαλανοπούλου, Κων/να Μυριτζή, Βιργινία Χρήστου, Βαγγελίτσα Μπράχου και Μαρία Γεροκώστα.
Ο κ. Ανδρέας Πάτσης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την πλευρά του ο κ. Τάκης Βαϊράμογλου έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά, τονίζοντας πως η Νίκη είναι μια συμπαγής οικογένεια, που προχωρά ενωμένη στο δρόμο των επιτυχιών. 
Η τυχερή της βραδιάς ήταν η νεαρή παίκτρια Νένα Μιχαηλίδου, η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε χρηματικό έπαθλο καθώς και αναμνηστικά δώρα από την μπουτίκ της Νίκης Βόλου.
πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου