Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στην Γατζέα οι Ακαδημίες της ΠΑΕ (Φωτογραφίες)

Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά οι Ακαδημίες της Νίκης Βόλου σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν με τις Ακαδημίες της Α.Ε 2002, στο γήπεδο της Γατζέας. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε το τμήμα Τζούνιορ Α το οποίο επικράτησε με 7-2 της Α.Ε 2002 και το τμήμα Κ-13 το οποίο ήρθε ισόπαλο 5-5.


Τζούνιορ Α
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των λιλιπούτειων αθλητών της Νίκης Βόλου στο φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε 2002, της οποίας και επικράτησαν με 7-2. Για τους “κυανόλευκους” ξεχώρισαν οι Δράκος Μάριος (ο οποίος μάλιστα ήταν και ο μικρότερος ηλικιακά) και Βαλουξής Βασίλης οι οποίοι πέτυχαν από τρία γκολ καθώς και ο Νικορόπουλος Αργύρης ο οποίος σημείωσε ένα τέρμα.
Για τη Νίκη έπαιξαν οι: Τσιλιώνης, Γλιάτης, Νικορόπουλος, Βαϊόπουλος, Βαλουξής, Αλεξάνογλου, Δράκος Σπ. Δράκος Μ., Μητρομάρας.

Κ-13
Ισόπαλη 5-5 μετά από πολύ καλή εμφάνιση αναδείχθηκε η ομάδα Κ-13 της Νίκης Βόλου με την αντίστοιχη της Α.Ε 2002. Οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων, προσέφεραν πλούσιο θέαμα ενώ για τους “κυανόλευκους” δύο φορές σκόραρε ο Λουτσιάνο ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Κυριαζής, Δωδωντζίδης και Μπαρμπέρης Λευτ.
Για τη Νίκη αγωνίστηκαν οι: Μπαρμπέρης Λευτ., Μπαρμπέρης Αλ., Μπαρμπέρης Γ., Παπούλιας Ν., Παπούλιας Β., Ααναστασόπουλος, Δωδωντζίδης, Κυριαζής, Λουτσιάνο, Μητρομάρας, Τουβλαρίδης, Μήλιος.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου