Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι τέλους για την άνοδο... είπε ο Βαγγέλης Γκότοβος

Ο Βαγγέλης Γκότοβος μίλησε στο gazzetta.gr, για την επικράτηση της Νίκης Βόλου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή (1-2), αλλά και για τις πιθανότητες ανόδου που έχει η ομάδα μας. 

Ο κεντρικός αμυντικός μας, μιλώντας στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στο που κρίθηκε αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με την Ζάκυνθο, καθώς και για τις πιθανότητες της απευθείας ανόδου.
 
Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς καθώς καλύψαμε την διαφορά από την Κέρκυρα και παράλληλα μείναμε ζωντανοί στους στόχους μας»
Για το γεγονός ότι παρότι η Νίκη έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα: «Καταρχήν θέλω να δώσω στους συμπαίκτες μου που αγωνίστηκαν. Η ομάδα δείχνει να έχει χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή»
Για το που κατά τη γνώμη του κρίθηκε το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι κρίθηκε στην ψυχή που έβγαλε η ομάδα, αλλά και στο γεγονός ότι το θέλαμε περισσότερο από τον Ηρακλή».
Για το προσεχές παιχνίδι με την Ζάκυνθο: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα.Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».
Για τις πιθανότητες που έχει η Νίκη, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο απευθείας:«Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται όμως και τύχη, καθώς δεν εξαρτιόμαστε αποκλειστικά από τα δικά μας αποτελέσματα, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου