Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Blue Club: Χρέος και ηθικό καθήκον, να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα της καρδιάς μας

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της Νίκης να σταθούν δίπλα στην ομάδα με την αγορά μετοχών και τη μαζική παρουσία στο γήπεδο, εξέδωσε το "Blue Club – Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης".
Αναλυτικά η  ανακοίνωση:


«Αδέρφια Νικιώτες .Η ομάδα μας αυτή την περίοδο, διανύει, την πλέον λαμπρή περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Η Νίκη Βόλου δεν είναι πλέον ένας απαξιωμένος σύλλογος, χωρίς οργάνωση, όνειρα και προοπτική, δεν είναι μία εταιρία-φάντασμα, με θολή διοίκηση και "καφενειακή" φιλοσοφία, δεν είναι ο "φτωχός συγγενής" της γειτονιάς.
Είναι μια ομάδα για την οποία όλη η φίλαθλη Ελλάδα μιλά με σεβασμό, έχει πλέον αξιοπρέπεια και οντότητα, όταν αναφέρονται στη Νίκη, όλοι πλέον μιλούν για μία ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου .Επιπλέον, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις να κάνει πράξη το όνειρο μισού αιώνα.
Όμως η νέα διοίκηση της ομάδας, η οποία την έβγαλε από την αφάνεια και την απαξίωση, πέρα από το χτίσιμο της Νίκης των ονείρων μας, έχει να αντιμετωπίσει και τον εσωτερικό πόλεμο, από τους νοσταλγούς των "σκοτεινών εποχών" που ξαφνικά έμειναν άνεργοι, αφού ήταν " κατ επάγγελμα Νικιώτες".

Ξαφνικά θυμήθηκε το ΙΚΑ, η εφορία, οι ξεχασμένοι ποδοσφαιριστές, οι ταβέρνες, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα τουριστικά γραφεία, να διεκδικήσουν και μάλιστα εκβιαστικά τα χρήματα που τους οφείλονται, από τον έκλυτο βίο, των "σωτήρων" μας και των "δικών μας παιδιών".
Ακόμη και αυτός ο πόλεμος, αντιμετωπίστηκε από τη νέα διοίκηση με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, με σθένος και θυσίες.
Δυστυχώς όμως, όλοι αυτοί που έφεραν την ομάδα μας σε αυτή την οικτρή θέση, κρατούσαν το πιο ισχυρό δηλητήριο για το τέλος. Οι ατασθαλίες τους και η αναίσχυντη εκμετάλλευση της ΠΑΕ, δημιούργησαν υπέρογκα χρέη προς το δημόσιο ( ΙΚΑ και Εφορία ), τα οποία φέρνουν τη Νίκη προ των πυλών του οικονομικού ολέθρου.
Έχουμε χρέος και ηθικό καθήκον, να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ποικιλοτρόπως την ομάδα της καρδιάς μας.
Με την ίδια λογική που οι βδέλλες και τα παράσιτα, που έπιναν το αίμα της ομάδας, συσπειρώθηκαν για να πληγώσουν ξανά το κορμί της Νίκης, έτσι και οι υγιείς δυνάμεις πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από την διοίκηση της ομάδας που έχει όνειρα, προοπτική και ατενίζει το μέλλον, με λάβαρο τη διαφάνεια και το ήθος.

H συνεισφορά μας με την αγορά μετοχών και με τη μαζική παρουσία μας στο γήπεδο δεν είναι "οικονομική ενίσχυση" ή "έρανος", είναι φάρμακα και αίμα για να μείνει η Νίκη ζωντανή.
Σίγουρα κάποιοι θα αναρωτηθείτε, εάν μπορεί να καλυφθεί ένα τέτοιο αστρονομικό ποσό, με την μικρή μας συμβολή, είτε μέσω αγοράς μετοχών, είτε με την παρουσία μας στο γήπεδο.
Ως προς αυτό θα σας θυμίσουμε ότι κατά καιρούς απαιτούμε από τους παίκτες να ματώσουν τη φανέλα και θα τους χειροκροτήσουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ήρθε λοιπόν η ώρα να το εφαρμόσουμε αυτό στον ίδιο τον εαυτό μας.
Επίσης ας αναλογιστούμε ότι, η διοίκηση λειτουργεί με γνώμονα το φιλότιμο και την αγάπη μας για την ομάδα, αυτό και μόνο τα λέει όλα ως προς το μέλλον της...

    Είναι κανείς διατεθειμένος να γυρίσει την πλάτη, σε αυτό το «φιλί ζωής» προς την ομάδα που αγαπάμε ;
    Είναι κανείς διατεθειμένος, με την αδιαφορία του, να γίνει ο δήμιος που θα την εκτελέσει ;
    Είναι κανείς διατεθειμένος να κόψει το οξυγόνο, που αναπνέει η Νίκη;
    Είναι κανείς διατεθειμένος να ανεχθεί τα χαιρέκακα χαμόγελα, όσων μας επιβουλεύονται ;
    Eίναι κανείς διατεθειμένος να βλέπει κάποιους να χορεύουν εκστασιασμένοι, γύρω από το άψυχο κορμί της ομάδας μας;

Το Blue Club-Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης" γνωστοποιεί ότι, κλιμάκιο μελών του συνδέσμου μας, θα επισκεφτεί καταστήματα της πόλης μας, με σκοπό την προώθηση πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ και την γενικότερη αφύπνιση του φρονήματος των φιλάθλων μας.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ( για την αποφυγή διαρροών) ότι τα μέλη μας θα έχουν μπλοκ αποδείξεων ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου