Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αραχτή και... light!!!

Μοιράζει τρόμο και πανικό η Νίκη, όπως και γκολ φυσικά...
Και όλα αυτά λίγο πριν από τα περισσότερο κρίσιμα παιχνίδια των πλέι - οφ, τα οποία και θα καθορίσουν την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία!
Η Νίκη σε χαλαρούς και ήρεμους ρυθμούς, συνέτριψε με 4-0 τον Βατανικό, τον οποίο και... απήλλαξε από το βαθμολογικό άγχος, αφού το έστειλε μία και καλή στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Παράσταση για έναν στο Πανθεσσαλικό, με πρωταγωνιστές φυσικά τους Ισαάκ Χοβέ και Χρήστο Τζιώρα, οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα και ουσιαστικά διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, το οποί πέρα από τους τρεις βαθμούς, χαρίζει και στην ομάδα μας την πρώτη και καλύτερη επίθεση στην κατηγορία!
Αυτή η ομάδα είναι σαφέστατα ανώτερη από όλες τις υπόλοιπες, απλά θα το επιβεβαιώσει αυτό στα πλέι - οφ...
Όσο για τις φάσεις και τα γκολ;
 Στο 2' μετά από λάθος της άμυνας του Βατανιακού, ο Τζιώρας σούταρε από τη μικρή περιοχή, ο Κουδουνάς απέκρουσε προσωρινά, ο Ακασού έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά σούταρε άουτ. Στο 5' ο Ισαάκ, μετά από ατομική προσπάθεια και πολύ ωραίο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.
Στο 21' η Νίκη διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ισαάκ έδωσε στον Ρονκάτο, αυτός άφησε για τον Τζιώρα ο οποίος με δεύτερο σουτ μετά από την απόκρουση του Κουδουνά, βρήκε τον Ισαάκ που από κοντά έκανε το 2-0.
Στο 31' η Νίκη έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο γκολ. Ο Ρονκάτο έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Μπακάλης πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 38' ο Ρονκάτο έκανε το σουτ, ο Κουδουνάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τζιώρας έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο συνδυασμός Ρονκάτο και Τζιώρα έφερε το τρίτο γκολ για τη Νίκη. Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τζιώρας με πλασε από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
Στην επανάληψη η Νίκη έχοντας το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού ωστόσο οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να ελέγχουν το χώρο του κέντρου.
Στο 73' ο Ισαάκ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κουδουνά, ο τερματοφύλακας του Βατανιακού απέκρουσε, οι αμυνόμενοι δεν έδιωξαν σωστά, ο Τζιώρας πήρε τη μπάλα έκανε από μακριά το ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Συνθέσεις
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Μπακάλης, Ακασού, Ισαάκ (75' Τσουκάνης), Γέσιτς (63' Σουλίδης), Ρονκάτο (78' Τσίτας), Τζιώρας
Βατανιακός: Κουδουνάς, Κολαξίδης, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμμανουήλ, Έμβουε, Γιαννούλης (72' Γιαξής), Βούτσιας (62' Φουλίδης), Μπουζούκης, Μελισσόπουλος, Αλεξίου (46' Μπάσταζιτς).


Κίτρινες: Μπιτσάκος, Πινιέιρο, Μπουζούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου