Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

"Έχουμε ποιότητα... έχουμε δυναμική..." είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης

Βοσνιάδης: «Να έρθει ο κόσμος μαζί μας» | onsports.grΗ νίκη επί του Βατανιακού με 4-0 βοηθάει στην καλή ψυχολογία της Νίκης Βόλου ενόψει πλέι οφ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας μας Αλέκο Βοσνιάδη.

Η ευρεία νίκη με 4-0 επί του Βατανιακού δίνει στη Νίκη Βόλου μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει πλέι οφ, με την Νίκη να περιμένει μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης... «Μία ακόμη νίκη με καλή παρουσία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κλείστηκε. 
Το σημαντικό ήταν ότι είχαμε ηρεμία, καλή κυκλοφορία από την αρχή του παιχνιδιού και κοιτάξαμε να επιβάλλουμε δικά μας πράγματα. Πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι δεν έχασε τη σοβαρότητα της σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. 
Ήρθε ακόμα ένα αποτέλεσμα που πέρα από τα βαθμολογικά οφέλη μας δίνει καλή ψυχολογία για τα παιχνίδια που έρχονται. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά, ενώ βρήκαμε χρόνο και για κάποια άλλα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. 
Συνεχίζουμε ήρεμα... 
Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Κοιτάμε την επόμενη μέρα» δήλωσε αρχικά μετά τη λήξη του αγώνα.
Σχετικά με τις εντυπώσεις του από τα τελευταία παιχνίδια, ο προπονητής μας ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πρόβα για τα παιχνίδια που έρχονται. 
Χτίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι την αυτοπεποίθηση μας... Χτυπάμε τα παιχνίδια. 
Κανένα δεν αφήνουμε. Κερδίσαμε και πάμε για το θεσσαλικό ντέρμπι με την Καρδίτσα, μία ομάδα που διεκδικεί μια θέση στα πλέι οφ. 
Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κλείσουμε με το απόλυτο. Από αυτά τα παιχνίδια αφομοιώνουν τα παιδιά αυτά που ζητάμε και μας φτιάχνουν την ψυχολογία. Πρέπει να φτιάξει όμως και η ψυχολογία του κόσμου. 
Πρέπει να το πιστέψει και ο κόσμος και να έρθει μαζί μας... Ας έρθει μαζί μας και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα! 
Δεν είναι ο προπονητής που λέει μεγάλα λόγια. Μαζεμένος είμαι στις δηλώσεις μου. Εδώ υπάρχει μια δυναμική. Ας πιστέψει ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα. Ευχαριστούμε αυτούς που έρχονται».
Ερωτηθείς για το πώς αντέδρασε η ομάδα του την απουσία του Ανιέτε, απάντησε: «Να σταθούμε πρώτα στον Πινιέιρο. 
Ο Μπρούνο έχει παίξει άριστα, μας δίνει λύσεις παντού, έχει διαγώνιες πάσες εξαιρετικές και όπου χρειαστεί δίνει αυτό που έχει. Ο Ανιέτε είναι από τους καλούς ποδοσφαιριστές μας, αλλά υπάρχει βάθος στην ομάδα. 
Έχουμε ανάγκη όλο τον κόσμο και γι αυτό πάμε προς την κατεύθυνση όσα παιδιά μπορούμε να χρησιμοποιούμε για να είναι έτοιμα για τη δύσκολη συνέχεια».
Όσο για τη συνέχεια, σημείωσε: «Δεν είναι εύκολη αλλά πιστεύουμε πολύ στην ομάδα, στην ποιότητα της και στη δυναμική που έχει η Νίκη. Εύχομαι να έχουμε καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου