Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Unfair η... ξεφτιλισμένη Κασσιόπη!!!

Με unfair γκολ η Κασσιόπη 1-2 τη φιλότιμη ΖάκυνθοΔεν σχολιάζουμε αποτελέσματα άλλων ομάδων, γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρουν!
Τώρα όμως θα κάνουμε μία εξαίρεση, αφού αυτό που είδαμε -  μέσω TV - είναι άνευ προηγουμένου...
Συγκεκριμένα κι ενώ το σκορ ανάμεσα στην Ζάκυνθο και στην Κασσιόπη ήταν στο 1-1 στο 84΄ λεπτό της αναμέτρησης, η Κασσιόπη είχε την επίθεση και η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ξεδοχόχοφ.

Παίκτης των γηπεδούχων ήταν πεσμένος στο χορτάρι και ο γκολκίπερ της ομάδας του, πέταξε την μπάλα πλάγιο άουτ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αφού ο παίκτης των γηπεδούχων σηκώθηκε από το χορτάρι, το ματς ξεκίνησε με το πλάγιο να εκτελείται από τους φιλοξενουμένους, οι οποίοι όμως δεν γύρισαν την μπάλα, έτσι όπως θα έπρεπε, στους αντιπάλους τους, αλλά συνέχισαν το παιχνίδι και πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τους τρεις βαθμούς!
Αίσχος και ντροπή για την Κασσιόπη και τον προπονητή της, τον Μιχάλη Γρηγορίου!
Η ποδοσφαιρική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο...
Θαυμάστε όλοι την "κορυφαία" ομάδα της κατηγορίας, θαυμάστε όλοι το ποδοσφαιρικό "σκουπίδι" της Κασσιόπης!!!
Συγχαρητήρια Καλογιάννη, ωραίο πρωτάθλημα...

11 σχόλια :

  1. και 2 λεπτά καθυστερήσεις ΜΟΝΟ! Οι παίκτες της Κέρκυρας ισχυρίστηκαν στους συναδέλφους τους της Ζακύνθου, ότι έχει καταργηθεί το Fairplay. αλητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΙΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ PLAY-OFFS ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΒΡΟΜΟ ΟΜΑΔΑ!!! ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να καταργηθει το fairplay..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθηναίος αλκοολικός κερατάς προπονητής που εδώ και τρία χρόνια περιφέρει το κουφάρι του στην επαρχία 9 γράμματα,το πρώτο Γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως εγώ δε μπορώ να ξεχάσω Νκιώτες να παροτρύνουν τους δικούς μας παίχτες σε διάφορα ματς -και φέτος - να μη κάνουν fair play. Το αναφέρω απλά γιατί δε θέλω κάποια στιγμή να με αποκαλέσουν κι εμένα unfair!

    Είναι αξιοθαύμαστο το πόσα πολλά κοινά έχουν οι δύο "πρωτοπόροι" του Βόρειου και Νότιου όμιλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα μπερδευεις ρε φίλε,σε εμάς κάνουν 15 ξαπλες ανά αγώνα χωρίς λόγο,ενώ η ζάκυνθος έπαιξε πεντακάθαρα χωρίς καθυστερήσεις και στο μοναδικό τραυματισμό έγινε η πουστιά

      Διαγραφή
    2. 9.02 ναι εχει γινει αυτο καποιες φορες επειδη οι αντιπαλοι προκλιτικοτα πεφτουν κατω επειδη τους ποναει η...καλτσα!!με μοναδικο σκοπο να χαλασουν το ρυθμο και να παρουν το αποτελεσμα.
      Αλλο αυτο ομως κι αλλο αυτο που εγινε εκει.Καταρχην η Ζακυνθος ποιος ο λογος να εκανε θεατρο ο ποδοσφαιρηστης της απο τη στιγμη που ειναι αδιαφορη η Ζακυνθος (ουτε ανεβαινει ουτε κινδυνευει να υποβιβαστει).Αλλα και σκοπιμοτητα να υπηρχε ειναι διαφορετικο να βγαζεις εσυ την μπαλα εκτος αγωνιστικου χωρου και ο αντιπαλος να μην στην επιστρεφει(αυτο που εγινε στον αγωνα της Ζακυνθου)..και διαφορετικο να εχεις εσυ την μπαλα να επιτηθεσαι(πχ η Νικη) και επειδη εχει πεσει ο αντιπαλος χωρις αιτια κατω να μην θελει ο κοσμος να βγαλει την μπαλα εξω.
      Να στο πω και διαφορετικα αν ειχε την μπαλα στην κατοχη της η κασσιοπη (ηταν σε επιθεση) και επεφτε κατω παιχτης της Ζακυνθου εν μερη θα το δικαιολογουσα να μην ηθελε να βγαλει την μπαλα εξω και να συνεχιζε την επιθεση της μιας και καιγοταν για βαθμους..Τωρα ομως η κατοχη της μπαλας ηταν στη Ζακυνθο(στον τερματοφυλακα της) την εβγαλε αραουτ και μετα οι της κασσιοπης δεν την επεστρεψαν.

      Διαγραφή
    3. Άψογος o 2:33 αυτά ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ αλλά τρέμανε ακόμη τα χέρια μου από την τσαντίλα

      Διαγραφή
  8. girisa to podosuero 100 xronia piso aytes h omade preph na apobaloynte apo to podosfero einai aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή