Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Για ποια αλλοίωση "φωνάζουν" στον Ταύρο;

Καθαρά εκτός περιοχής ο Γιαννιώτης
Το άσπρο... μαύρο επιχείρησαν να κάνουν οι άνθρωποι του Φωστήρα με τις άσκοπες και άδικες διαμαρτυρίες τους, για τις υποδείξεις του διαιτητή Σελεμίδη, ο οποίος ήταν άριστος, σύμφωνα με τον παρατηρητή Δημήτρη Αραμπόπουλο. 

Το ίδιο και ο βοηθός του Σίπκας, που με δική του υπόδειξη δόθηκε σωστά το έμμεσο φάουλ από το οποίο ήλθε η ισοφάριση.
Στην περίπτωση του πέναλτι ο Ζουλιώτης ανατρέπει τον Σμυρλή στα όρια της περιοχής, αλλά δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα από την στιγμή που δίπλα στον Σμυρλή ήταν ο Παπαδόπουλος και στην φάση του φάουλ, ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης βγαίνει εκτός περιοχής για να κάνει το βολέ με την μπάλα στα χέρια.
Μάλλον το πέναλτι που δεν τους δόθηκε με τον ΑΣΚούλι και αυτό στην Κασσιόπη, ήταν η αιτία του κακού, όμως η Νίκη Βόλου δεν φταίει σε τίποτα, όπως και ο πρόεδρός της, που δέχτηκε αναίτια τα πυρά των αθίγγανων εξαγριωμένων "φιλάθλων" της υποβαθμισμένης έτσι κι αλλιώς περιοχής του Ταύρου...

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ ..ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΟΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή